100 millió dollárért eladó a meggyilkolt divatcézár villája

divattervező luxusingatlan villa Miami eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Százmillió dollárért kínálják megvételre a néhai Gianni Versace miami villáját, amelynek bejárati lépcsőjén az olasz divatcézárt egy ámokfutó férfiprostituált 1997-ben agyonlőtte.

A 2000 négyzetméteres, Casa Casuarini nevű ingatlanhoz egyebek közt egy 17 méteres, részben aranyozott mozaikkal kirakott úszómedence, drága olasz bútorok, saját szálloda és étterem tartozik - írta a The New York Times című amerikai lap.
Versace 1992-ben vásárolta a luxusingatlant, amelyben haláláig lakott. A 16. századi olasz palazzók stílusában emelt ingatlanegyüttest 2000-ben egy amerikai távközlési vállalkozó 19 millió dollár készpénzért vásárolta meg az örökösöktől.

http://en.wikipedia.org
http://en.wikipedia.org

A Versace-villáért most kért ár kétszeresen meghaladja az eddigi legmagasabb árat, amelyet egy miami ingatlanért adtak, noha az eladó máris 25 millió dollárt engedett az eredetileg remélt összegből. A kedvezmény valószínűleg azzal függ össze, hogy egy jelzáloghitellel kapcsolatos jogvita nehezíti az eladást.

Szabadulna luxusotthonától a sztárpár - A villa azonban senkinek sem kellhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20121005-goncz-gabor-es-tatar-csilla-429-millio-forintert-hirdette-meg.htmlHemzsegnek a baktériumoktól a hotelszobák villanykapcsolói és távirányítóihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120905-hemzsegnek-a-bakteriumoktol-a-hotelszobak-villanykapcsoloi-es-taviranyitoi.htmlBizarr képeken Lady Gaga és Donatella Versace (18+)http://www.life.hu/life/galeria/20121005-bizarr-kepeken-lady-gaga-enekesno-es-donatella-versace-divattervezo.htmlJelentéktelen fiatal nőből plasztikhercegnő lett - Fotókon akkor és most Donatella Versacehttp://www.life.hu/life/galeria/20120718-fotokon-akkor-es-most-donatella-versace.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.