Anjelica Huston fotó öregedés botox szépség ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykor gyönyörű, különleges arcú Anjelica Hustonnal igencsak elbánt az idő. Az arca nagyon furcsán szétfolyt.

Az Addams family 61 éves sztárja gyönyörű nő volt, fiatal korában modellkedett is. A színésznőről nemrég készült friss fotók alapján, azonban képtelenek vagyunk leírni ezt a jelzőt. Anjelica arca sokáig meglepően sima volt, ezt az állapotot a kollagén injekciókkal őrizte meg. Később kés alá is feküdt, miután egy botox-kezeléssel alaposan melléfogott.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színésznő évekkel ezelőtt egy kontár orvos kezei közé került, aki bemutatta neki a botox nevű új csodaszert. "Elővett egy hatalmas injekciós tűt és a homlokom közepébe nyomta. Valami eszméletlenül fájt" - mesélte a színésznő, akinek a kezelés után még négy napig fájt a feje. Csodaszer ide vagy oda, úgy tűnik a színésznő arcán már nem segít semmi, és már csak régi fotók emlékeztetnek a színésznő egyszer volt szépségére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.