fashion week blúz Katalin hercegnő ruhatár nadrág ruha kabát stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő stílusát érdemes ellesni, hiszen olyan egyszerű és elegáns! A Life.hu most két olyan pénztárcakímélő összeállítást mutat, amit a születésnapos Katalin ihletett, és a hétköznapi nők is felvehetnek.

Mióta Kate Middleton hozzáment Vilmos herceghez, azóta imádja a sajtó. De nemcsak a nemes férje miatt, hanem kifogástalan megjelenéséért is egyaránt rajonganak a pletykalapok és a divatkritikusok. Érdemes ellesni tőle néhány praktikát! Most két olyan öltözékét választottuk ki, amelyek a hétköznapokban is megállják a helyüket, és azt is megmutatjuk, honnan szerezhetjük be az azokhoz hasonló darabokat olcsón.

Kirándulj elegánsan!

Katalin hercegnő, ha kirándulni megy, akkor azt is elegánsan teszi. Az egyszerű, homokszínű nadrághoz praktikusan ugyan bakancsot húzott, de az egész összeállítást egy blúzzal tette kifinomulttá. Ha jól megnézzük a képet, akkor láthatjuk, hogy az egyik csuklóján hajgumi található, ez is hasznos egy ilyen terepen.

A Katalin hercegnőről készült fotók forrása: AFP
A Katalin hercegnőről készült fotók forrása: AFP

1. Fonott bőröv - Bershka 1395 forint, 2. Hajgumi - H&M 790 forint
3. Homokszínű nadrág - H&M 6990 forint
4. Barna bakancs - Timberland (Office Shoes) 17.590 forint, 5. Fekete blúz - F&F 4500 forint

Nézegess elbűvölő képeket Katalin hercegnőről! Kattints a galériáért!



Egy jól szabott kabát

Terhességi rosszullétei miatt ugyan kórházba kényszerült a hercegnő, de a kezelések után még azt is roppant stílusos összeállításban hagyta el. Ez a fotó azt bizonyítja, hogy egy egyszerű, lapos bőrcsizma és egy derékban szabott szövetkabát maximálisan elegendő a jól öltözöttséghez. Ezen az együttesen egy feltűnő kék sállal finomított Katalin, ami harmonizál a kabátja mintájával.

A Katalin hercegnőről készült fotók forrása: AFP
A Katalin hercegnőről készült fotók forrása: AFP

1. Feket bőrcsizma - Vagabond 49.990 forint, 2. Kék sál - H&M 2990 forint,
3. Fekete harisnya - H&M 1790 forint / 2 darab, 4. Szövetkabát - New Yorker 20.890 forint

Újabb titok Katalin hercegnő terhességérőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130102-a-terhes-katalin-hercegno-titka-a-levendulas-sutemeny-hanyinger-ellen.htmlKatalin hercegnő olcsó bizsuval is fenségeshttp://www.life.hu/legytrendi/20121219-csaladi-oroksegnek-hittek-katalin-hercegno-fulbevalojat.htmlA neve lesz Katalin végzetehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121214-katalin-hercegno-es-diana-hercegno-sorsa-az-asztrologia-szerint.htmlKiderült, mi lesz Katalin és Vilmos gyermekének nevehttp://www.life.hu/anyaskodj/20121211-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-elso-kislanyanak-neve-diana-lesz.htmlJobb, ha kisfiúnak születik Katalin és Vilmos gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20121206-utban-a-tronorokos-katalin-es-vilmos-gyermeke-elobb-kap-koronat.htmlKatalin hercegnő stílusát lopja az idősödő brit modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20121129-katalin-hercegno-sitlusat-lopja-az-idosodo-brit-modell-liz-hurley.htmlŐ is bakizik: Katalin hercegnő megjelenése most nem volt tökéleteshttp://www.life.hu/szepulj/20121202-katalin-hercegno-divatbakija-forditva-tette-fel-az-ovet.htmlKatalin hercegnő szőke sörénnyelhttp://www.life.hu/szepulj/20121129-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesege-szoke-voros-es-barna-rovid.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.