katy perry ruha smink énekesnő hippi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nem a hétköznapi megjelenés híve, de eddig inkább a meglepően csillogós szerelések jellemezték ruhatárát, és nem a szakadt, koszos, hippifazon.

Azonban Katy most úgy érezte, eljött az ideje ennek is. Január elsején a popsztár egy úttalan utakra vezető hawaii túrára indult párjával, John Mayerrel, és így ruházatát is próbálta úgy válogatni, hogy ne legyen gond, ha koszos lesz. Az énekesnőt már láthattuk smink nélkül korábban, ám azt azonban álmunkban sem reméltük, hogy a mindig pedáns díva egy hippi stílusú sortot és egy hozzá való trikót választ majd erre a célra. Nézd meg a róla készült képeket itt!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nézegess képeket Katy Perryről! Kattints a képre!

A vadóc énekesnő úgy látszik, annyira elengedte magát a vadonban, hogy az sem zavarta, hogy smink nélkül, koszosan, a hálóruhának beillő szerelésében szinte rá sem lehet ismerni. Lehet, jobban örült volna, ha teljesen felismerhetetlen marad...

Hamarosan rá sem ismerünk - Teljesen megváltozik Britney Spearshttp://www.life.hu/legytrendi/20130105-egesz-testet-megplasztikaztatja-britney-spears.htmlTéli divat kicsiknekhttp://www.life.hu/legytrendi/20130103-teli-divat-gyerekeknek.htmlIgazi stílusikon a szupermodell kislányahttp://www.life.hu/legytrendi/20130103-heidi-klum-modell-lanya-leni-nagyon-trendi-ruhakat-vett-fel.htmlNagy erőkkel keresik a divatmogulthttp://www.life.hu/legytrendi/20130106-venezuelaban-eltunt-az-olasz-missoni-divathaz-vezetojet-szallito-repulogep-nagy.htmlDivatbotrányok: Férfias nőiességhttp://www.life.hu/legytrendi/20130103-divatbotranyok-nok-ferfias-ruhaban-ez-a-boyfriend-stilus.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.