Katalin hercegnő birtok ajándék Vilmos herceg hercegi pár megcsalás Camilla Parker-Bowles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet ajándéka Vilmos és Katalin számára több szempontból problémás. Elsősorban azért, mert az Anmer Hall névre hallgató kastély Camilla és Károly szerelmi fészke volt.

A Sandringham-birtokon álló épület nemcsak hogy 2017-ig lakott, de ráadásul egy kínos családi titok őrzője is. A Daily Mail információi szerint ez volt az a kastély, ahol Vilmos apja, Károly herceg és tiltott szerelme, Camilla Parker Bowles fű alatt szerelmi légyottjait megejtette, miközben a trónörökösre otthon felesége, Diana hercegnő várt. Ráadásul a hírek szerint Vilmos tudja, hogy a számára ajándékba szánt házban mi történt. Ez bizony kellemetlen!

AFP
AFP

A másik gond az ingatlannal az, hogy a 2000-ben beköltözött James Everett bérleti szerződése 2017-ig szól. Ez a probléma még kiküszöbölhető, azonban Vilmos ellenérzéseit a házzal kapcsolatban lehet, hogy nehezebb lesz eloszlatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.