fehérnemű szexi Katalin hercegnő LifeNight Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő ruhatára ma már abszolút tökéletes és visszafogott, évekkel ezelőtt azonban ő is megmutatott magából ezt-azt.

Katalin tizenkilenc éves volt, amikor jótékonysági divatshow-t rendeztek az egyetemén. Ő is végiglejtett a kifutón, méghozzá egy átlátszó kombinéban, mely alatt mindössze fehérneműt viselt. Valószínűleg ekkor csavarta el Vilmos herceg fejét, aki teljesen belehabarodott a megközelíthetetlen, szexi barna szépségbe. A tizenöt éve készült fotók azóta már bejárták a világot, mi pedig Katalin harmincegyedik születésnapján mutatjuk meg azoknak, akik eddig lemaradtak róla. Ma már Katalin szebbnél szebb ruhákban mutatkozik a hivatalos eseményeken és férje oldalán. A Life.hu készített egy születésnapi összeállítást a bájos hercegnőről, melyet ide kattintva nézhetsz meg.

Northfoto
Northfoto

Ha kíváncsi vagy, milyen volt Katalin hercegnő kislányként, az Akkor és Most oldalon egy különös galériát láthatsz róla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.