Vadállatok Valentina Paloma Pinault sztárcsemete sztáranyuka Salma Hayek vadmacska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy a Life.hu korábban arról számolt be, mennyire gyönyörű a mexikói színésznő, Salma Hayek a napokban igencsak csapzottan jelent meg. A Vadállatok című film sztárja ugyanis igazi vadmacskának öltözött: párducmintás ruhában és kócos oroszlánsörénnyel lépett utcára.  

A 46 éves színésznő ötéves kislányával, Valentinával sétált kézenfogva a minap. A gyermek azonban csinosabb volt, mint az anyukája. Valentina egy 235 dolláros Gucci csizmát és egy trendi piros sálat viselt, Salma azonban egy szörnyű, párducmintás pólóban és egy bő, fekete nadrágban volt. Ráadásul még a pulcsiját is a derekára kötötte, ami hollywoodi körökben nem túl trendi.

Northfoto
Northfoto

A hanyag külsőre Salma rátett egy lapáttal azzal, hogy a frizurájára sem fordított túl sok gondot. Induláskor ugyan felkapott egy kalapot, a kávézóból kilépve azonban még az is a kezében maradt. Salmára, aki korábban elárulta karcsúságának titkát is, úgy látszik, az utóbbi időben felszalad pár kiló is.

Reese Witherspoon lánya kész nőhttp://www.life.hu/szepulj/20130110-reese-witherspoon-szineszno-lanya-ava-gyonyoru-felnott-no-lett.htmlMichelle Obama ruhabakijahttp://www.life.hu/szepulj/20130107-michelle-obama-ugyanabban-a-ruhaban-indult-hawaiira-mint-amiben-erkezett.htmlKatie Holmes megmutatta új arcáthttp://www.life.hu/szepulj/20130108-katie-holmes-szineszno-tom-cruise-volt-felesege-a-bobbi-brown.htmlGyümölcsös, vitaminos, olajos ajakápolókhttp://www.life.hu/szepulj/20130105-a-legjobb-ajakapolok-szaraz-cserepes-ajkakra.htmlSzétfolyt az Addams family sztárjának arcahttp://www.life.hu/szepulj/20130107-anjelica-huston-61-eves-modell-szineszno-arca.htmlErős smink nélkül is gyönyörű az énekesnőhttp://www.life.hu/szepulj/20130104-eros-smink-nelkul-is-gyonyoru-az-enekesno-gwen-stefani.htmlÍme Malek Andrea új frizurájahttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130105-malek-andrea-szineszno-pothajat-viselt-a-voice-dontojeben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.