Bugyijáig felsliccelt ruhában a modell

modell ruhaköltemény gála színész Miranda Kerr Orlando Bloom Golden Globe-díj díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban még a sztárpár válásáról cikkeztek, most azonban Miranda Kerr és Orlando Bloom boldogabbnak tűnik, mint valaha. A vasárnapi Golden Globe-díjátadóra kéz a kézben érkeztek, Bloom pedig büszkén tekintett gyönyörű feleségére. Volt is miért, ugyanis az ausztrál modell egy fantasztikus, merészen felsliccelt ruhában lépett a vörös szőnyegre, mely dekoltázsába is betekintést engedett.

A sztárok az idei Golden Globe-gálán is igyekeztek túlöltözni egymást, szebbnél szebb ruhakölteményekben pompáztak a vörös szőnyegen. Ebből természetesen a Victoria's Secret gyönyörű angyala, Miranda Kerr sem maradhatott ki, aki boldogan kísérte el férjét a neves esemény utáni buliba.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Miranda egy bordó, fodros ruhában érkezett, amely a modell egész combját, valamint tengermély dekoltázsát is láttatni engedte. Ha tervezője még egy kicsit bátrabban nyúl hozzá az ollóval, össze is érhetett volna a két bevágás.

A szépséges sztár azonban magabiztosan viselte a gyönyörű darabot, cseppet sem feszélyezte, hogy igencsak sokat mutat magából. Hatalmas bátorságot adhatott, hogy nemcsak a közönségtől, de férjétől is sok elismerő pillantást zsebelhetett be. Miranda Kerr a ruhát egy hozzáillő rúzzsal, egy szaténtáskával és hatalmas fülbevalókkal egészítette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.