Paris Hilton LifeNight örökösnő nyaralás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paris Hilton élvezi az életet. Az örökösnő Mexikóban nyaralt a nála jóval fiatalabb pasijával, és természetesen szexi fotók is készültek az utazás alatt.

A harmincegy éves Paris és a nála épp tíz évvel fiatalabb River Viiperi pompásan érezték magukat a mesés tengerparton, és igyekeztek minden fontos pillanatot megörökíteni. A spanyol modell természetesen bikinis fotót is készített gazdag kedveséről, sőt, a kedvenc képeiket fel is tette a közösségi oldalára. Meg kell hagyni, Paris remek formában van, és nyoma sincs a 10 évnyi korkülönbségnek.

Forrás: Twitter
Forrás: Twitter

Bikiniben villant a világhírű magyar szupermodellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130104-mihalik-eniko-modell-bikiniben-pozol-a-festoi-anguilla-szigeten.htmlBikiniben villant Palvin Barbihttp://www.life.hu/szepulj/20121227-palvin-barbara-magyar-modell-megmutatja-magat-furdoruhaban.htmlÍme Magyarország legszebb nője bikinibenhttp://www.life.hu/szepulj/20121218-konkoly-agi-a-miss-universe-hungary-bikiniben-a-las-vegasi.htmlBikiniben is gyönyörű a fiatal világsztárhttp://www.life.hu/tested-lelked/20121213-hayden-panettiere-szineszno-a-hosok-cimu-sorozat-sztarja-bikiniben-mutatja.htmlSzexi bikiniben csábít DiCaprio exehttp://www.life.hu/szepulj/20121130-a-victorias-secret-modell-leonardo-dicaprio-exbaratnoje-erin-heatherton-szexi.htmlApró bikinibe szuszakolta magát az X-Factor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20121127-mel-b-a-spice-girls-egykori-tagja-aprocska-bikiniben-mutatkozott.htmlEnnél kisebb bikinit még sosem láttunk! A színésznő szinte mindenét megmutatjahttp://www.life.hu/legytrendi/20121130-a-vilag-legkisebb-bikinije-takarta-jennifer-nicole-lee-modell-szineszno.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.