terhesség Eric Johnson Jay Leno szülés Jessica Simpson hízás énekesnő sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, második gyermekével várandós Jessica Simpson. A 32 éves énekesnő épphogy csak leadta az első terhességekor felszaladt kilókat, máris hízni kezdett.

A Life.hu korábbi cikkeiből kiderül, annak ellenére, hogy az énekesnő még csak terhessége elején jár, máris megnőtt a pocakja, mellei pedig görögdinnye nagyságúra kerekedtek. A sztár, aki már első terhességekor is hatalmasra növekedett, Jay Leno és a The Tonight Show vendége volt. A kismama a műsorban arról beszélt, hogy már két különböző dátumot tűztek ki az esküvőjükre Eric Johnsonnal, azonban a menyegzőre nem kerülhetett sor, ő ugyanis minden alakommal teherbe esett - adta hírül a Daily Mail. A sztár, aki szerint Istennek terve van vele, egy tapadós, leopárdmintás miniruhát húzott igencsak kerekedő domborulataira.

AFP
AFP

Jessica korábban azt nyilatkozta, hogy ezúttal mindössze tizennégy kilót szeretne felszedni. De mivel Maxwell Drew születése óta nem sikerült annyi felesleget leadnia, mint amennyit szeretett volna, így ez aligha fog sikerülni neki.

Hű, de nagyon terhes már Shakira!http://www.life.hu/anyaskodj/20130115-shakira-enekesno-hatalmas-hasat-apja-konyvbemutatojan-mutatta-meg.htmlTöbbmilliós adomány az SOS Gyermekfalunakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130114-tobb-mint-hatmillio-forintot-kapott-az-sos-gyermekfalu-a-magyar.htmlSzén-monoxid-mérgezés: erre figyelj!http://www.life.hu/anyaskodj/20130114-a-szen-monoxid-mergezes-tunetei-elojelei-mire-vigyazzunk.htmlJúliusban szül Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130114-juliusra-varhato-vilmos-herceg-es-katalin-hercegno-elso-gyermeke.htmlÍgy takarítsd el a havat hatékonyanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130114-holapatolas-es-sozas-igy-takaritsd-le-hatekonyan-a-havat-a.htmlMegszületett Peller Mariann kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130114-peller-mariann-musorvezeto-megszulte-kisfiat-aki-a-kornel-nevet-kapta.htmlÍgy kerüld el a balesetet a havas utakon!http://www.life.hu/anyaskodj/20130114-hoeses-es-kozlekedes-igy-keruld-el-a-balesetet-a-havas.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.