Intim és gyönyörű fotón az állapotos Shakira

sztárpár terhesség focistafeleség Shakira szülés focista énekesnő Gerard Piqué
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különösen intim és gyönyörű fotót osztott meg a hamarosan apává váló Gerard Pique. Ahogy azt korábban a Life.hu megírta, Shakira nemrég részt vett édesapja könyvbemutatóján és megmutatta gömbölyödő pocakját.

A büszke apuka közösségi oldalán megosztott különösen intim fénykép tanulsága szerint a szépséges énekesnő bármelyik pillanatban életet adhat első gyermeküknek.

Forrás: Facebook/GerardPique
Forrás: Facebook/GerardPique

A vicces sztárfocista egyszer már elhitette rajongóikkal, hogy kisfiúk született, azt azonban csak tréfának szánta. Hamarosan azonban valóban világra jön a csöppség.

Ismét hatalmasra hízik Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130116-jessica-simpson-ismet-terhes-es-megint-hizik.htmlHű, de nagyon terhes már Shakira!http://www.life.hu/anyaskodj/20130115-shakira-enekesno-hatalmas-hasat-apja-konyvbemutatojan-mutatta-meg.htmlTöbbmilliós adomány az SOS Gyermekfalunakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130114-tobb-mint-hatmillio-forintot-kapott-az-sos-gyermekfalu-a-magyar.htmlSzén-monoxid-mérgezés: erre figyelj!http://www.life.hu/anyaskodj/20130114-a-szen-monoxid-mergezes-tunetei-elojelei-mire-vigyazzunk.htmlJúliusban szül Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130114-juliusra-varhato-vilmos-herceg-es-katalin-hercegno-elso-gyermeke.htmlÍgy takarítsd el a havat hatékonyanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130114-holapatolas-es-sozas-igy-takaritsd-le-hatekonyan-a-havat-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.