Az elmúlt öt év a Kardashian család virágba borulásának ideje volt. A három lánytestvér, Kourtney, Kim és Khloe már anno is tudták, mit akarnak.

Khloe posztolta ezt a nagyszerű képet, ami a lányok első fotózásakor készült. Látszik, hogy már itt is határtalan önbizalommal rendelkeztek, pedig még messze voltak a hírnévtől, amit... Mivel is érdemeltek ki? Talán Kim fenekével. Ha jól emlékszünk.

Forrás: khloekardashian.celebuzz.com/

A képen a '80-as éveket majmolják a lányok hatalmasra tupírozott hajukkal és fürdőszerelésükkel. Kim itt még nem volt olyan büszke nagy fenekére, mert eltakarta egy kendővel. Akkor még nem tudta, hogy ezzel a méretes popóval érik majd el a várva várt családi hírnevet.

 

Különleges ruhában énekelhet Veres Mónikahttp://www.life.hu/legytrendi/20130117-kulonleges-ruhaban-enekelhet-veres-monika-a-voice-tehetsegkutato-versenyzoje.html A párom a stylistomhttp://www.life.hu/legytrendi/20130114-miert-szolnak-bele-a-parok-egymas-oltozkodesebe.html Kim Kardashian pocakos férfi letthttp://www.life.hu/legytrendi/20130117-kim-kardashian-pocakos-ferfinek-oltozott-a-david-letterman-showra.html Szexi bikiniben a legszebb modellekhttp://www.life.hu/legytrendi/20130109-victoria-s-secret-furdoruhakban-pozol-candice-swanepoel-es-doutzen-kroes.html Mellbimbót villantott Eva Longoriahttp://www.life.hu/legytrendi/20130116-a-golden-globe-galan-viselt-ruhabol-kivillant-eva-longoria-szineszno.html