divattervező divatbemutató kollekció Milánó Versace Donatella Versace London homoszexualitás csipke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igencsak meghökkentő hacukákban lépdeltek a kifutóra a Versace férfimodelljei a londoni Men's Fashion Weeken, majd pedig Milánóban. A csipkés biciklisnacikban, csatos csizmákban és aranymintás pufidzsekikben érdekesen néztek ki az amúgy is androgün, vagyis a szó mai értelmében vett betegesen vékony, idomok nélküli fiúcskák.

Kétség sem fér hozzá, hogy a londoni Men's Fashion Week csúcspontja a Versace férfiruha-kollekciójának bemutatója volt. A hangulat később csak fokozódott a milánói show-n, ahol Donatella Versace férfimodelljei csipkés alsónadrágban, valamint igencsak nőies pólókban és kabátokban léptek kifutóra. Csipke, fátyolos darabok, édi mellények, selyemzakók, bundák és szőrös kabátok alkották a kollekciót, melyben igencsak furcsán festettek a modellek. A különleges divatbemutató képeit itt nézheted meg.

Style.com
Style.com

Aki nem ragyogó csipkenacit kapott, azt metroszexuális partyállatnak öltöztették. A szettek egyszerre tartalmaztak pufidzsekis és motoros szerkós elemeket, térdvédővel és bőrberakással, melyet egy igazán nőies sállal, valamint díszes sálgyűrűvel sikerült kiegészíteni. Nem túlzás azt mondani, hogy a kézzel festett és nyomott mintás darabokból, gyapjúkabátokból, bőrnacikból és csipkés biciklisgatyó fazonú fehérneműkből álló kollekció kicsit barokkosra és vadra sikerült. Ti ráadnátok a pasitokra?

Mi egy cseppet férfiasabb fiúkra bukunk - Nézd meg, szerintünk kik a legjobbak!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.