Jelentős bőrfelület került a kíváncsi és nem kíváncsi szemek elé, amikor Britney Spears egy lenge, rózsaszín ruhácskában flangált a Los Angeles-i utcákon.

A popikon épp most esett át egy nagy szakításon, talán ennek ellensúlyozásaképp vette fel a rózsaszín ruhácskát melltartó nélkül. Britney méretes keblei minden egyes lépésnél jelentős kilengéseket végeztek, és ezáltal láthatóvá vált csupasz jobb mellének jelentős rész. Ezt a képet a Hollywoodlife oldalán nézheted meg!

Forrás: Northfoto
Britney és a testőre

Britney szerencsére időben észrevette a bakit, így megkímélte megát a kínos cicivillantástól. Valószínűleg azért is takargatta már utána magát a szürke ruhadarabbal, ami a kezében van. Máskor azért elkelne egy melltartó - mi arra szavazunk!Új frizurával lepte meg a világot Michelle Obamahttp://www.life.hu/szepulj/20130121-barack-obama-amerikai-elnok-beiktatasan-michelle-obama-uj-frizuraval-jelent.html Répaszínű sztárok - Heti szépségmustrahttp://www.life.hu/szepulj/20130118-a-lifehu-heti-szepsegmustrajaban-szerepel-scarlett-johansson-amanda-peet-es.html Riválisával is találkozott Palvin Barbihttp://www.life.hu/szepulj/20130117-palvin-barbi-az-rtl-klub-fokusz-cimu-musoraban-meselt-a.html Sosem látott fotók Tóth Verárólhttp://www.life.hu/szepulj/20130116-toth-vera-enekesnot-felismerhetetlenne-alakitotta-a-be-crew-csapata.html Kim Kardashian húgocskája is a formáival akar hódítanihttp://www.life.hu/szepulj/20130116-kim-kardashian-huga-kourtney-kardashian-bikinis-fotoi.html Modellek 40 fölött is a csúcsonhttp://www.life.hu/szepulj/20130114-negyven-ev-feletti-modellek-akik-meg-mindig-nepszeruek-es-dolgoznak.html