Michelle Keegan és a felsliccelt szoknya veszélyei

bugyi szoknya alsónemű Michelle Keegan divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő abban reménykedett, hogy szerelése mély benyomást tesz majd új kedvese szülinapján a megjelentekre. Ezért Michelle jó mélyre engedett minden tekintetet - túl mélyre is.

A friss párocska éppen Mark Wright szülinapján debütált, de a Coronation Street sztárja gyorsan minden figyelmet elvont a szülinaposról bugyivillantós szerelésének köszönhetően. Michelle kicsit Angelina Jolie jellegűre szerette volna venni a figurát, de a sliccelés túllőtt a célon, így premier plánban láthattuk a bugyiját. A képeket a Dailymailen nézheted meg!

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

A lány észre sem vette az esetet - valószínűleg csak a mai lapokból értesült róla -, mert bugyija helyett inkább a fejét takarta el. Nem lett volna ez rossz taktika, ha mondjuk sosem derül ki, hogy ő az, de ahhoz táska helyett inkább egy zsák kellett volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.