A színésznő abban reménykedett, hogy szerelése mély benyomást tesz majd új kedvese szülinapján a megjelentekre. Ezért Michelle jó mélyre engedett minden tekintetet - túl mélyre is.

A friss párocska éppen Mark Wright szülinapján debütált, de a Coronation Street sztárja gyorsan minden figyelmet elvont a szülinaposról bugyivillantós szerelésének köszönhetően. Michelle kicsit Angelina Jolie jellegűre szerette volna venni a figurát, de a sliccelés túllőtt a célon, így premier plánban láthattuk a bugyiját. A képeket a Dailymailen nézheted meg!

Forrás: Northfoto

A lány észre sem vette az esetet - valószínűleg csak a mai lapokból értesült róla -, mert bugyija helyett inkább a fejét takarta el. Nem lett volna ez rossz taktika, ha mondjuk sosem derül ki, hogy ő az, de ahhoz táska helyett inkább egy zsák kellett volna.

Divatba jöhet a szőrös ortopédszandálhttp://www.life.hu/legytrendi/20130118-a-vilag-legrondabb-cipoi-a-szoros-csizmak-es-crocs-papucsok.html Divatbotrányok: Újra hódítanak a Dallas szettjeihttp://www.life.hu/legytrendi/20130117-divatbotranyok-a-dallas-cimu-sorozat-ikonikus-ruhai-ma-is-divatosak.html Pasi csipkében - Neked bejön?http://www.life.hu/legytrendi/20130118-versace-csipken-biciklisnadrag-es-csatos-csizma-a-londoni-mens-fashion.html Így néztek ki Kardashianék a kezdetekkorhttp://www.life.hu/legytrendi/20130118-igy-neztek-ki-a-kardashian-lanyok-karrierjuk-kezdeten.html Különleges ruhában énekelhet Veres Mónikahttp://www.life.hu/legytrendi/20130117-kulonleges-ruhaban-enekelhet-veres-monika-a-voice-tehetsegkutato-versenyzoje.html A párom a stylistomhttp://www.life.hu/legytrendi/20130114-miert-szolnak-bele-a-parok-egymas-oltozkodesebe.html