Sikersztori izom sikertörténet rapper egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
The Game egy kicsit hamarabb belevágott újévi fogadalmának valóra váltásába: megígérte magának és rajongóinak, hogy február 14-re, azaz Valentin-napra eléri az áhított testalkatot. De 60 napos programjának felénél máris látványos a változás, még akkor is, ha egy dekával sem lett könnyebb. Ezen a héten rendhagyó módon sztárfogyókúrát követünk nyomon, ahol nem a fogyás, hanem az izom játszik főszerepet.

"Nem veszítettem súlyt, izom került a zsírpárnák helyére. Egyszerű a képlet" - írta a a 33 esztendős Grammy-jelölt több mint egymillió követőjének. Szavai mellé egy félmeztelen képet csatolt, amelyről egyértelműen kiderül, hogy a tetoválásokkal díszített sztár felsőteste sokkal izmosabb, mint december elején. A gyomortájékát díszítő "nyúlánk" felirat egyébként nem a mostani céljára utal, hanem egy korábbi becenevére, melyet 182 centiméteres magassága miatt aggattak rá.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

A Jayceon Terrell Taylorként anyakönyvezett híresség életmódsikere családon belül marad, mivel öccse, BWS Byrd "A fittség 60 napja" című útmutatás-sorozatának köszönhető az átalakulás. The Game Instagram-profilján akár napról napra követhető a változás, hiszen a zenész előszeretettel oszt meg magáról olyan fotókat is, amelyeken fekvőtámaszokat nyom, illetve fehérjében gazdag ételeket fogyaszt.

"A cél az volt, hogy étkezési szokásaimat drámaian megváltoztatva sikerüljön eljutnom egy tiszta, hibátlan diétáig, miközben masszív kardió- és aerobterhelésnek teszem ki a testem. Futok, túrázom, biciklizem, satöbbi" - írta a rapper. "Boldog vagyok, hogy sikerül az eredményre összpontosítva megőrizni a kitartásom, amit nektek is köszönhetek, emberek! A következő 30 napban mindenhová izmot fogok építeni, így Valentin-napra a legjobb formámban leszek" - tette hozzá.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

A jelenleg egyedülálló háromszoros apuka így folytatta: "Olyan testem lesz, amilyenre mindig is vágytam. Nagyra becsülöm a támogatást és a szeretetet, amit a rajongóimtól kapok. Csak így tovább, veletek vagyok!"

Dr. Dre egykori tanítványának ötödik stúdióalbuma a múlt hónapban jelent meg Jesus Price címmel.

ADJ ERŐT MÁSOKNAK! TE HOGYAN FOGYTÁL LE?

Írjátok meg nekünk az info@life.hu e-mail címünkre nevetek, lakóhelyetek, életkorotok és jelenlegi testsúlyotok kíséretében, hogy hány kilót sikerült leadnotok és milyen módszerrel. Pár sorban írjátok meg a történetet, és nagyon fontos, hogy csatoljatok hozzá fényképet: fogyás előtt - fogyás után.



"Tömör gyönyör voltam!" - Timi újra csinoshttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20130117-fogyokuras-sikertortenet-timi-a-ketgyermekes-kismama-szoptatas-alatt-fogyott-le.html10 kilót fogyott - Törékeny lány lett Eszterhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130110-10-kilot-fogyott-torekeny-lany-lett-eszter.htmlCsak így tovább! 2012 fogyókúrás sikertörténeteihttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130102-ez-zsir-2012-fogyokuras-sikertortenetei.html102 kilós fiús lányból szexi anyuka lett Brigihttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121218-fogyokuras-sikertortenet-brigi-masfel-ev-alatt-37-kilot-fogyott.htmlCsodák márpedig vannak! - 50 kilót fogyott Andreahttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121213-fogyokuras-sikertortenet-50-kilot-fogyott-andrea.htmlFiús kislányból dögös nő lett Bmucihttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121203-fogyokuras-sikertortenet-muci-szenhidratcsokkentett-dietaval-fogyott-le-8-kilot.htmlLászló: Álltam a szavam, ami a kockás hasat illetihttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121129-kockas-hasa-lett-harom-honap-alatt-laszlonak.htmlDiétával és boksszal fogyott 50 kilót Jánoshttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121121-fogyokuras-sikertortenet-50-kilot-fogyott-janos.htmlHogy néz ki egy gebe szakács? - Így fogyott le Norberthttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121115-fogyokuras-sikertortenet-110-kilorol-fogyott-le-norbert.htmlSugárzó, csinos nő lett a 92 kilós Szilvibőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121108-fogyokuras-sikertortenet-34-kilot-fogyott-es-sugarzo-csinos-no-lett.htmlPanna után ma már megfordulnak az utcánhttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121025-fogyokuras-sikertortenet-az-egykor-82-kilos-panna-utan-ma-mar.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.