koraszülés Vincente Juan Spiteri szülés énekesnő Jenny Frost ikerterhesség kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Aprók, de tökéletesek" - tette közzé közösségi oldalán a büszke anyuka, miután világra hozta ikerlányait, Nicót és Blake-et. Az Atomic Kitten korábbi énekesnője, Jenny Frost és gyermekei is jól vannak.

Ahogy azt korábban a Life.hu megírta, Jenny sok-sok képet tett közzé közösségi oldalán a terhessége folyamán. A kismama előszeretettel mutogatta gömbölyödő pocakját és izgatottan várta a februári szülést. Így persze várható volt, hogy a büszke anyuka azonnal közöl egy képet is az apróságokról, rögtön azután, hogy internetközelbe kerül.

Forrás: www.twitter.com
Forrás: www.twitter.com

Annak ellenére, hogy a picik februárra voltak kiírva, úgy döntöttek, kicist előbb érkeznek, Jennynek és férjének, Vincente Juan Spiterinek nagy örömére. Az énekesnőt eléggé zavarta már hatalmas mérete, így cseppet sem keseredett el emiatt, boldog, hogy lányai egészségesek.

Íme az első fotó Shakira és Piqué kisfiárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130124-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-elso-fotoja.htmlÍgy válaszd szét a verekedő ebeket!http://www.life.hu/anyaskodj/20130122-kutyaharc-igy-valaszd-szet-egymastol-a-verekedo-ebeket.htmlGyászol Denise Richardshttp://www.life.hu/anyaskodj/20130123-denise-richards-szineszno-gyaszol-meghalt-a-kutyaja.htmlElső gyermekét várja a magyar exszépségkirálynőhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20130123-polgar-kriszta-volt-magyar-szepsegkiralyno-terhes-elso-gyermekevel.htmlSzámlafizetés sorbanállás nélkülhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130121-szamlafizetes-idegtepo-sorbanallas-nelkul-az-internetes-csekkfizetes-elonyei.htmlBabadömping! Két színésznő is megmutatta kisbabájáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130121-drew-barrymore-es-claire-danes-is-megmutatta-kisbabajat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.