Kanye West, aki nemsokára édesapa lesz, híres arról, hogy szeret különböző gúnyákba és maszkokba bújni. Korábban ezt leginkább koncertjei alatt tette meg, most azonban a nyílt utcán öltözött bankrablónak. A divatbalesetet rosszabb helyen nem is követhette volna el, mint a párizsi divathéten.

Ahogy arról a Life.hu A párom a stylistom című cikkében beszámolt, Kanye West erősen megreformálta párja, Kim Kardashian öltözködését, mióta összejöttek. Így persze különösen meglepő, hogy pont ő, a stílusikon hírében álló rapper kelett feltűnést különös és egyben értetlen öltözködésével a párizsi divathéten.

Forrás: Northfoto

Úgy tűnik, hogy a sztár bankrablónak öltözött, bár ahhoz túl merész választás volt ez a piros szín. Élénk maszkjára ráadásul ollóval vághatott egy rést, hogy kilásson és megtalálja kedvesét a divatbemutatókat pásztázó hölgyek között. Hogy Kim mit szólt az énekes különös gúnyájához, azt nem tudni, mindenesetre a kifinomult ízléséről híres sztár ezúttal igencsak mellényúlt.

 

Visszafogadta a divatvilág Gallianót (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20130122-john-galliano-divattervezo-visszater-a-divatvilagba.html Pucér modell a Vogue címlapjánhttp://www.life.hu/legytrendi/20130122-az-orosz-vogue-magazin-marciusi-szamaban-nadja-bender-meztelenre-vetkozik.html Őrületesen szexi Liptai Claudiahttp://www.life.hu/legytrendi/20130123-liptai-claudia-a-nagy-duett-musorvezetoje-oruletesen-szexi-a-bemutatkozo.html Átalakítunk! Párjához komolyodott Gabihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130122-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Pippa-táskát akar az egész világhttp://www.life.hu/legytrendi/20130122-pippa-middleton-mondalu-taskait-100-fo-kesziti-indiaban.html Takar is meg nem is a szexi fehérneműhttp://www.life.hu/legytrendi/20130121-nagyon-szexi-fehernemuk-nehanybol-meg-a-mellbimbo-is-kilatszik.html Michelle Keegan és a felsliccelt szoknya veszélyeihttp://www.life.hu/legytrendi/20130121-michelle-keegan-szineszno-bugyit-villantott-kedvese-szulinapjan.html