Kristen Stewart Marion Cotillard Nicole Kidman sztárok smink szépség természetesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárokat általában talpig sminkben szoktuk látni a vörös szőnyegen vagy magazinok címlapján agyonretusált képeken. De vannak, akik bevállalják, hogy smink nélkül szerepeljenek az újságokban. Marion Cotillard is bevállalós.

A francia színésznő szépsége mindig megdöbbent minket, és az a durva, hogy még azon a képen is, amelyen láthatóan épp a zuhanyból lép ki, smink nélkül, ázottan. Marion a W magazinnak állt modellt egy szál törölközőben, teljes valójában, és jól állt neki.

Mások is követték a példáját, de nem mindenkinek sikerült minket lenyűgözni, legfeljebb a bátorságukkal. Kristen Stewart, Nicole Kidman is bátor volt, nézd meg az ő képeiket is! Csak erős idegzetűeknek!

Fotó: Juergen Teller
Fotó: Juergen Teller

Kattints a képre és nézd meg a többieket is!

Kínos! Szalámi alakú lett Nicole Scherzinger mellbimbójahttp://www.life.hu/szepulj/20130124-nicole-scherzinger-melbimboja-es-mellbimbo-tapasza-szinte-atdofte-a-ruhajat.htmlJulia Stiles felszedett pár kilót, mióta nem láttukhttp://www.life.hu/szepulj/20130123-julia-stiles-szineszno-meghizott-miota-nem-lattuk-most-a-the.htmlKesha hazafias öltözetben vallott szerelmet Obamánakhttp://www.life.hu/szepulj/20130122-barack-obama-beiktatasan-kesha-szerelmes-dalt-kuldott-az-usa-elnokenek.htmlSminkbakik a sztárvilágbólhttp://www.life.hu/szepulj/20130121-sztarok-akiket-ijesztove-tett-a-tulzott-rossz-smink.htmlBritney ruhája nem volt elég méretes melleinekhttp://www.life.hu/szepulj/20130121-britney-spears-enekesno-lenge-ruhajabol-kilogott-a-melle.htmlÚj frizurával lepte meg a világot Michelle Obamahttp://www.life.hu/szepulj/20130121-barack-obama-amerikai-elnok-beiktatasan-michelle-obama-uj-frizuraval-jelent.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.