Anyukája alakját örökölte Heidi Klum kislánya

topmodell comb öröklés kislány Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Klum legidősebb kislánya követheti anyukáját a kifutón. Úgy tűnik, minden adottsága megvan hozzá: már a parkolón is úgy lépdel át, mint a legnagyobb modellek.

A boldog pár, Heidi és Martin Kristen épp edzésre vitték a lányokat vasárnap, amikor lencsevégre kapta őket egy lesifotós. A lányok már a tündéri edzőszerelésükben voltak, amiben jól látszott, hogy Leni, a nagyobbik lány abszlút modell alkat - jó eséllyel követheti édesanyját a kifutón.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

A kis Leni pici sortjában, csíkos pólójában, térdig érő, rózsaszín tigrismintás zoknijában úgy tett, mintha a parkoló maga lenne a kifutó, ő pedig anyu kezét fogva a legszebb modell. És tényleg ő is volt a legszebb, hiszen anyu vasárnap reggel a laza szerelésre szavazott, ami azt jelentette, hogy barátja óriás kabátját vette fel. Vigyázz Heidi, mert a kislány már túlragyog rajtad!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.