Catherine Zeta-Jones depresszió színésznő Michael Douglas szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Késő este jelent meg Jay Leno műsorában Catherine Zeta-Jones. A színésznő 43 éves, de még mindig heves reakciókat vált ki a férfiközönségből utcán és vásznon egyaránt.

Catherine után még akkor is megfordulnak a férfiak, amikor hideg walesi stílusában, nyakig begombolkozva jelenik meg. A talkshow-ban viszont egy gyönyörű fekete ruhában vendégeskedett, aminek felsőrésze áttetsző csipke volt, és láttatni engedte őrjítően formás idomait.

A színésznő nem véletlenül, hanem új filmje népszerűsítése céljából érkezett a stúdióba. A Broken Cityben Russell Crowe csalfa feleségét alakítja.

NÉZD MEG TE IS CATHERINE SZEXI LÁBAIT!



Catherine fiatalsága már-már érthetetlen, hiszen férje, Michael Douglas évtizedekkel idősebb nála. A házasság azonban erősnek bizonyult, hiszen a színésznő súlyos betegségében is kitartott férje mellett. Napjaik azonban ma sem gondtalanok, hiszen Michael fia súlyos drogfüggő, és nemrég Catherine is mániás depressziójáról beszélt a nagyközönségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.