Késő este jelent meg Jay Leno műsorában Catherine Zeta-Jones. A színésznő 43 éves, de még mindig heves reakciókat vált ki a férfiközönségből utcán és vásznon egyaránt.

Catherine után még akkor is megfordulnak a férfiak, amikor hideg walesi stílusában, nyakig begombolkozva jelenik meg. A talkshow-ban viszont egy gyönyörű fekete ruhában vendégeskedett, aminek felsőrésze áttetsző csipke volt, és láttatni engedte őrjítően formás idomait.

A színésznő nem véletlenül, hanem új filmje népszerűsítése céljából érkezett a stúdióba. A Broken Cityben Russell Crowe csalfa feleségét alakítja.

NÉZD MEG TE IS CATHERINE SZEXI LÁBAIT! 

Catherine fiatalsága már-már érthetetlen, hiszen férje, Michael Douglas évtizedekkel idősebb nála. A házasság azonban erősnek bizonyult, hiszen a színésznő súlyos betegségében is kitartott férje mellett. Napjaik azonban ma sem gondtalanok, hiszen Michael fia súlyos drogfüggő, és nemrég Catherine is mániás depressziójáról beszélt a nagyközönségnek.

James Bond-lány lett a szupermodellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130123-candice-swanepoel-victorias-secret-modell-ursula-andress-szineszno-james-bond.html Leszakadt a ruha Jennifer Lawrence-ről a díjátadónhttp://www.life.hu/legytrendi/20130128-jennifer-lawrence-amerikai-szinesznorol-leszakadt-a-ruhaja-a-screen-actors.html A hasfal az új dekoltázs? - A crop top hódításahttp://www.life.hu/legytrendi/20130125-ujra-divat-ha-latszik-kilatszik-a-has-trendi-a-crop.html Minek is vennél föl bármit, Rihanna?!http://www.life.hu/legytrendi/20130125-rihanna-amerikai-enekesno-megmutatta-melleit-atlatszo-ruhaban-indult-bulizni.html Charlize Theron karót nyelt katona letthttp://www.life.hu/legytrendi/20130124-charlize-theron-delafrikai-szineszno-elvesztette-ragyogo-szepseget-gi-janene-alakult.html The Voice: Mindent kiemelt Malek Andrea ruhájahttp://www.life.hu/legytrendi/20130126-malek-andrea-enekesno-ruhaja-a-voice-dontojen.html Fehérnemű nélkül kacérkodott Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/legytrendi/20130125-jennifer-lopez-szinesz-es-enekesno-bugyi-nelkul-jelent-meg-uj.html