Sikersztori sikertörténet egészséges életmód Ez Zsír! fogyókúra mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friderika 26 éves kétgyermekes anyuka - jelenleg 80 kg. De nem volt ez mindig így: második kislánya születése után 104 kiló volt, amikor elhatározta, hogy bizony belőle is csinos anyuka lesz majd. A terve, hogy 70 kilósra fogyjon, részben sikerült is: ma már 80 kiló, és már csak 10 kiló van az áhított célig!

ADJ ERŐT MÁSOKNAK! TE HOGYAN FOGYTÁL LE?

Írjátok meg nekünk az info@life.hu e-mail címünkre nevetek, lakóhelyetek, életkorotok és jelenlegi testsúlyotok kíséretében, hogy hány kilót sikerült leadnotok és milyen módszerrel. Pár sorban írjátok meg a történetet, és nagyon fontos, hogy csatoljatok hozzá fényképet: fogyás előtt - fogyás után.

Friderika története 2010-ben kezdődött, amikor teherbe esett első babájával, akit már nagyon vártak, hiszen két hosszú évig próbálkoztak a férjével: "Olyan boldog voltam, mikor megtudtam, hogy végre teherbe estem, hogy nem törődtem magammal, csak a kicsinek akartam megadni mindent. Mindent megettem, amit csak megkívántam. 2010. november végén született meg az első kislányom, akkor a kórházat 100 kg-osan hagytam el. Az első terhességemmel 16 kilót szedtem fel..."

Az első baba mindössze 4 hónapos volt, amikor Friderika mindenféle beavatkozás nélkül, spontán teherbe esett a második kislányával is: "Az orvosom mindig azt mondta - viccelődve -, hogy ne egyek semmit, csak zöldséget és gyümölcsöt az egész terhesség alatt. Én meg gondoltam magamban: na, azt már NEM. Így a második terhességem alatt már 20 kg-t híztam. 120 kilósan, a terhességem végén be is fektettek a kórházba vizesedés és toxémia gyanúja miatt, majd az egyik NST vizsgálat után császármetszéssel megszületett a kisebbik lányom 2012. januárban. Ezután határoztam el, hogy igenis be fogom bizonyítani mindenkinek, hogy LE TUDOK ÉN FOGYNI, HA AKAROK!"

Friderika alig várta, hogy befejezze a szoptatást. Nem kellett sokáig várnia, július elején, 104 kilósan kezdte el a fogyókúrát: "Kipróbáltam én mindenfélét. Káposztaleves-diétát, amitől fogytam fél kilót, aztán mindenféle gyors diétákat, mert minél hamarabb meg akartam szabadulni a kilóktól. Sokszor undorodtam magamtól. Aztán hozzájutottam különböző fogyasztószerekhez, étvágycsökkentő, zsírégető tablettákhoz, italokhoz - mindent kipróbáltam, amit csak lehetett. Egy alkalommal azonban olyan rosszul nem lettem tőlük, hogy kidobtam mindet.

Ekkor kezdtem az ételeket válogatni, hogy mi az, amit ehetek és mi az, amit nem. Elhagytam az étkezésemből a tésztákat, kenyereket, zsíros ételeket, nassolnivalókat. Helyette sok gyümölcsöt és zöldséget vettem magamnak. A kocsit lecseréltem biciklire - még ilyenkor télen is biciklizem a nagy hóban. Ahova tudok, gyalog megyek, és otthon hagyom a drága és kényelmes kocsinkat."

Friderika nyáron minden nap sportolt, úszott, kardióedzéseket csinált, zumbázott heti kétszer, és még a két kisgyerek is ott volt, aki után szaladgálni kellett: "Már kezdek néha fáradni, néha bűnbeesek, megeszek 1-2 édességet is, de a kilók nem jönnek vissza azóta sem, sőt! Pedig mára annyi maradt a rengeteg mozgásból, hogy heti három alkalommal járok zumbára."

Friderika tehát 104 kilóról indult, és ugyan már 23 kilót lefogyott, még 10-13 kilót szeretne leadni: "Most vagyok olyan 80-81 kg. A célom az, hogy 70 kiló legyek." Mi gratulálunk Friderikának, és szorítunk neki, hogy az a 10 kiló minél könnyebben és hamarabb lemenjen!

"Tömör gyönyör voltam!" - Timi újra csinoshttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20130117-fogyokuras-sikertortenet-timi-a-ketgyermekes-kismama-szoptatas-alatt-fogyott-le.html10 kilót fogyott - Törékeny lány lett Eszterhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130110-10-kilot-fogyott-torekeny-lany-lett-eszter.htmlCsak így tovább! 2012 fogyókúrás sikertörténeteihttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130102-ez-zsir-2012-fogyokuras-sikertortenetei.html102 kilós fiús lányból szexi anyuka lett Brigihttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121218-fogyokuras-sikertortenet-brigi-masfel-ev-alatt-37-kilot-fogyott.htmlCsodák márpedig vannak! - 50 kilót fogyott Andreahttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121213-fogyokuras-sikertortenet-50-kilot-fogyott-andrea.htmlFiús kislányból dögös nő lett Bmucihttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121203-fogyokuras-sikertortenet-muci-szenhidratcsokkentett-dietaval-fogyott-le-8-kilot.htmlLászló: Álltam a szavam, ami a kockás hasat illetihttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121129-kockas-hasa-lett-harom-honap-alatt-laszlonak.htmlDiétával és boksszal fogyott 50 kilót Jánoshttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121121-fogyokuras-sikertortenet-50-kilot-fogyott-janos.htmlHogy néz ki egy gebe szakács? - Így fogyott le Norberthttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121115-fogyokuras-sikertortenet-110-kilorol-fogyott-le-norbert.htmlSugárzó, csinos nő lett a 92 kilós Szilvibőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121108-fogyokuras-sikertortenet-34-kilot-fogyott-es-sugarzo-csinos-no-lett.htmlPanna után ma már megfordulnak az utcánhttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121025-fogyokuras-sikertortenet-az-egykor-82-kilos-panna-utan-ma-mar.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.