tisztálkodás fürdőgolyó tusfürdő olaj szépség kozmetikum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tusolás tejszínhabszerű, eper illatú álommal, vagy éppen fürdés robotos fürdőgolyóval? Őrült tisztálkodószerek következnek!

Ma már a szappanon kívül számos formában gyártanak tisztálkodószereket. Választhatunk olajokat, fürdőgolyókat, sőt hab, valamint gél állagú termékeket is. A Life.hu most összegyűjtött néhány egészen különleges tisztálkodószert.

1. A dm polcain nézelődve akadtunk rá a Balea egészen szokatlan termékére. Ez a tusfürdő nemcsak, hogy eper illatú, de hab állagú is. A csomagolása pont olyan, mint egy hajhabnak, kifújva pedig olyan érzésünk van, mintha tejszínhabbal mosakodnánk.
Ár: 499 forint

2. A Lush kínálatában szerepel ez a kicsit bizarr színű, de annál finomabb illatú tusolózselé. Illatában a citrom, a grapefruit és a lime keveredik a frissítő rozmaringgal.
Ár: 1490 forint

3. Amilyen játékos, olyan nyugtató ez a Lush fürdőgolyó. A kék, robot alakú termék levendulával és kamillával lazítja el a testet a kádban, tehát nem csak gyerekeknek ajánlott!
Ár: 790 forint

4. Narancs és sárgarépa? Mindez egy szappanban? Igen! A Manna narancsos, sárgarépás szappanja hidratál, táplál és selymessé varázsolja a bőrt. Sőt, még a vérkeringést is fokozza, így serkenti az új sejtek képződését, amivel megelőzhető a bőr kinyúlása miatti hegesedés.
Ár: 1140 forint

5. Régóta köztudott, hogy a kakaó nyugtatóan hat. Míg a megevett csokoládéval előidézett boldogság súlyfelesleggel járhat, addig a The Body Shop csokis tusfürdőjének ilyen veszélye nincs.
Ár: 1490 forint

6. A L'Occitane mandulás fürdőolaj használat közben gazdag bőrlágyító habbá változik. Állagának és alkotóelemeinek köszönhetően tisztítás közben lágyabbá varázsolja a bőrt.
Ár: 5290 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.