Jodie Foster Twitter színésznő Mel Gibson haj Golden Globe-díj szőke leszbikus sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jodie Foster valahogy újra fókuszba került: a Golden Globe-on másságáról beszélt, a minap pedig megmutatta új frizuráját is.

Jodie Foster színésznő látványos változáson esett át új filmje, az Elysium kedvéért. Az Oscar-díjas színésznő Twitteren mutatta meg új frizuráját, amelyről két dolgot biztosan el lehet mondani: nagyon rövid és nagyon szőke. Az 50 éves sztárnak nem ez volt az első figyelemfelkeltő dobása az utóbbi időben.

Forrás: Twitter.com
Forrás: Twitter.com

Nemrég minden a Golden Globe-gálán előadott megható beszédéről szólt, amelytől könny szökött a hallgatóság szemébe. Az életműdíjat kapott sztár köszönetet mondott annak a nőnek, aki szerelme, legjobb barátja és lelki társa volt az elmúlt 20 évben, valamint megköszönte beteg édesanyjának is a támogatást. A sztárt a nehéz pillanatokban barátja, Mel Gibson támogatta, akiről az a hír járja: ő lehet Jodie Foster két tizenéves gyermekének az édesapja.

A sztárok sokszor hoznak rossz divatdöntéseket, a StílusZsaru azonban mindig figyel.
Nézd meg, hogyan tették nevetségessé magukat!



Adj mattot az ajkaknak! - Heti szépségmustrahttp://www.life.hu/szepulj/20130201-a-heti-szepsegmustraban-nicole-kidman-marillon-cotillard-naomi-watts-claire.htmlTrendi és fillérekbe kerül - Gyűrű saját kezűleghttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130131-hogyan-legyek-jo-no-keszits-gombbol-trendi-gyurut.htmlA fürdés extra kellékeihttp://www.life.hu/szepulj/20130130-kulonleges-orult-tisztalkodoszerek-furdogolyok-tusfurdok-szappanok.htmlMég mindig döglesztő Stephanie Seymourhttp://www.life.hu/szepulj/20130129-stephanie-seymour-a-80as-evek-modellje-ma-44-evesen-is.htmlÖrdög Nóra megmutatta gömbölyű pocakjáthttp://www.life.hu/szepulj/20130128-ordog-nora-musorvezeto-kismama-fotoja-egy-parfumbemutaton.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.