fashion week divatbemutató Sári Évi Muri Enikő ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban mutatták be a Debreczeni Zita, Dukai Regina, Zimány Linda, Bódi Sylvi és Weisz Fanni nevével fémjelzett divatmárka új kollekcióját. Az eseményen a lányok ragyogóan néztek ki, ez viszont a vendégelőadókról nem mondható el.

A divatbemutatón nem csak az est háziasszonya szerepét osztották Sári Évire, aki tavaly ősszel csendben szakított Kucsera Gáborral. A műsorvezető vendégelőadóként is fellépett a közönség előtt. Hozzá hasonlóan az X-Faktor felfedezettje, Muri Enikő is énekelt az eseményen.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Sári Évi és Muri Enikő

A két magyar énekesnőben nemcsak ez volt közös, hanem a rossz ruhaválasztás is: a két csinos, nőies alkatú énekesnőt duplájára hizlalta a ruha, amit viseltek. Pedig Sári Évinek remekül állt a narancssárga szín és az arany kiegészítők, a zsákjellegű szabás viszont eltüntette a derekát. Muri Enikő pedig hiába gyönyörű, láttuk már ennél sokkal előnyösebb és dögösebb szerelésben is. Ez a fürdőszivacsra emlékeztető szoknyarész nagyon nem neki való.

A sztárok sokszor hoznak rossz divatdöntéseket, a StílusZsaru azonban mindig figyel.
Nézd meg, hogyan teszik nevetségessé magukat!




Melltartóban vagy melltartó nélkül a jobb?http://www.life.hu/legytrendi/20130131-melltartoban-vagy-melltarto-nelkul-a-jobb-cris-urena-victorias-secret.htmlBritney ismét mellbimbóban mutatkozotthttp://www.life.hu/legytrendi/20130131-britney-speras-szakitott-jason-trawickkel-es-ismet-megmutatta-mellbimbojat.htmlTalpig bőrben utazott a botrányos életű színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130130-lindsay-lohan-amerikai-szineszno-talpig-borben-utazott-a-birosagi-meghallgatasara.htmlÁtalakítunk! Andrea régi álma vált valórahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130129-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlSzexi szoknyák duci csajoknakhttp://www.life.hu/legytrendi/20130128-csinos-szoknyak-duci-teltkarcsu.htmlEz a Catherine még mindig istenihttp://www.life.hu/legytrendi/20130129-catherine-zeta-jones-walesi-szineszno-meg-43-evesen-is-gyonyoru.htmlJames Bond-lány lett a szupermodellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130123-candice-swanepoel-victorias-secret-modell-ursula-andress-szineszno-james-bond.htmlLeszakadt a ruha Jennifer Lawrence-ről a díjátadónhttp://www.life.hu/legytrendi/20130128-jennifer-lawrence-amerikai-szinesznorol-leszakadt-a-ruhaja-a-screen-actors.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.