fashion week Sarka Kata Medveczky Ilona Szabó Zsófi Kiszel Tünde dekoltázs Dundika ruha Story-gála bál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év legnagyobb sztáreseménye soha nem a visszafogott ruhákról és a finom eleganciáról volt híres. Itt minden sztár igyekszik a legszexisebb, a legcsillogóbb és a legfeledhetetlenebb oldalát megmutatni - bármilyen eszközzel.

Kiszel Tünde

Ugyan a bál színe a piros volt, Kiszel Tünde a vibrálóbb narancssárgára voksolt. Így tett fiatal hódolója is, aki narancssárga nyakkendővel öltözött a dívához. Azt, hogy Tünde megkerülhetetlen médiajelenség, ez alkalommal a hatalmas abroncs is reprezentálta. A díva ruhája három széket foglalt el a díjátadón és a vacsoraasztalra is alig bírt ráhajolni a hatalmas anyagtömegtől.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Kattints a képre! Még több dekoltázs, flitter és strassz a galériában!

Medveczky Ilona

Még hogy egy alkalmi ruhát nem vehet fel valaki kétszer! Van egy olyan sejtésünk, hogy Magyarország első számú dívája (Kiszel Tündétől ezúton is elnézést kérünk) kutakodott kicsit a szekrényében, és az 1970-es évekből maradt darabok között rábukkant erre a kalocsai mintás ruhára. 40-50 év távlatából ki mondja meg, mikor viselte Ilona ezt a ruhát? Na, ugye!

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Szabó Zsófi

Az este egyik pozitív meglepetése volt Szabó Zsófi, aki tetőtől talpig flitterben érkezett. A csillogó, piros ruha a hosszúságának és a hosszú ujjnak köszönhetően nem a hivalkodó, hanem a figyelemfelkeltően nőies kategóriába került. Csak azért nem adunk csillagos ötöst erre a szettre, mert Zsófi fodrásza túlzásba esett - elég lett volna az az egy masni a ruha hátán.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Nézegess még több csillogó ruhát a képre kattintva!

Sarka Kata

A csinos Sarka Kata szinte egész este Szabó Zsófival lógott. A kétgyermekes anyuka szintén hosszú ujjú ruhát választott, de ő nem feledkezett meg arról sem, hogy elég meztelen bőrfelületet mutasson a kameráknak. A majdnem combtőig felvágott szoknyarészen túl a majdnem köldökig dekoltált felsőrész gondoskodott arról, hogy minden szem rá szegeződjön.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Dundika

A húszas éveiben járó anyuka sosem volt az, aki rejtegette volna magát, így természetes volt, hogy a gálán is megmutatja, mit köszönhet a géneknek és az orvostudománynak. Az Ötcsillag-díjjal kitüntetett Majka párja pántokkal megbolondított áttetsző anyagból készült alkalmi ruhát választott. Nagyon mást nem is tudtunk volna elképzelni rajta.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.