"Ne bántsák a lányomat a kövérségem miatt!"

kövér diéta életmódváltás túlsúly egészséges életmód fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 39 éves Kathryn Swan a gyorséttermi ételek és sütemények hatására nagyon meghízott, ezért csak XXXL-es méretű ruhákat tudott hordani. Miután azonban 12 éves lányát is gúnyolni kezdték az iskolatársai a súlya miatt, Kathryn elhatározta, hogy megszabadul a súlyfeleslegétől.

Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is!


képeket itt láthatsz a fantasztikus fogyásról

Thinkstock
Thinkstock

"A 22 évvel ezelőtti esküvőnk után a kilók észrevétlenül kúsztak fel, soha nem figyeltem oda az egészséges táplálkozásra. Mikor már éreztem, hogy túlságosan elhíztam, kipróbáltam néhány fogyókúrát, de nem voltam valami kitartó, és hamar visszatértem az édességeimhez" - mondta Kathryn. "Mikor azonban a lányomat bántani kezdték az én kövérségem miatt, akkor végleg megérett bennem az elhatározás, hogy változtatni kell az életmódunkon."

Kathryn a fogyókúra megkezdése előtt még általában szalonnás szendviccsel kezdve a napot, majd tízóraira cukrozott kekszet fogyasztott. Ebédre rendszerint rántott halat és sült krumplit evett valamelyik gyorsétteremben, melyet délután néhány melegszendvics követett, este pedig újra kekszet evett forró csokoládéval, miközben a főbb étkezések között rengeteg chipset nassolt. A fogyás óta Kathryn reggelije zabkásából és sovány joghurtból áll, tízóraira apróra vágott gyümölcsöt és zöldséget fogyaszt. Ebédre rendszerint csirkesalátát eszik, este pedig általában egy adag currys csirkét készít rizskörettel.

A fogyókúra olyan hatásosnak bizonyult, hogy néhány hónap után Kathryn férje, a vonatvezetőként dolgozó Andrew és lányuk, Bronwyn is kedvet kapott az egészséges életmódhoz, így csokoládé és chips helyett az egész család nyers répát ropogtat az étkezések közt.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!



Szabó Dávid nem eszik Bambithttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130130-szabod-david-az-xfaktor-tehetsegkutatojanak-felfedezettje-egeszseges-eletet-el-nem.htmlA darázsderekú nőkkel könnyebb a szexhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130129-ritkabban-van-gondjuk-szexualis-teljesitmennyel-a-darazsdereku-nokkel-randizo-ferfiaknak.htmlKilométer-számlálás: A leghatékonyabb diéta!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130201-az-etelek-csomagolasan-feltuntetett-kaloriaszam-melletti-kilomteterszamlalo-hatekonyabba-teszi-a.htmlHalálosan veszélyes! Terjed a diabulimiahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130128-diabulimia-egy-ujabb-halalosan-veszelyes-betegseg-az-etkezesi-zavarok-kozott.htmlNe dugd el a gyerek elől a csokit!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130128-az-edessegek-szerepe-az-etrendunkben-es-az-eletunkben-biztonsegerzetet-es.htmlMiért nem úgy nézel ki, mint a többi anyuka?http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130125-76-kilotol-szabadult-meg-egy-tulsulyos-edesanya-a-fia-miatt.htmlKóstold meg Katalin hercegnőt!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130124-katalin-hercegno-kate-middleton-portrejat-pizzabol-is-elkeszitettek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.