Janicsák Veca elkényezteti szeretteit

pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két cica foglalja el a legfontosabb helyet Veca szívében.Veca imádja az állatokat, két cicája, és kutyája is várja haza az énekesnőt. Mindannyian családtagnak számítanak, de Monci és Mihályka, a két cica foglalja el a legfontosabb helyet a szívében.

Hamarosan itt a Valentin nap, az énekesnő idén a családjával ünnepel, számára ez nap más jelentéssel bír:

"Én úgy érzem, hogy a Valentin napnak az üzenetét, az emberek kicsit másképp látják., mint én. Számomra a Valentin nap nem feltétlen azt jelenti, hogy az ember csak a szerelmével lehet együtt, és szívecskékkel rakja tele a lakást, hanem a szeretteinknek is örömet kell szerezni. Nálam nyilvánvalóan a cicáim is idetartoznak, így természetesem nekik is igyekszem több figyelmet szentelni. Nem festem őket rózsaszínre, angyalszárnyakat sem teszek rájuk, de odafigyelek, hogy még több finomságot kapjanak."

Forrás: Nestlé Hungary Kft.
Forrás: Nestlé Hungary Kft.

Idén Veca édesanyját szeretné valamilyen finomsággal meglepni Valentin nap alkalmából:

"Arra gondoltam, mivel édesanyám egész évben főz nekem, most én fogok neki vacsorát készíteni. Az egyik kedvence, rozmaringos csirke zöldségágyon lesz a vacsora."

Veca viszont nem csak édesanyjára, hanem kedvenc cicáira is gondol, így valamilyen hasonló csirkés ínyencséggel szeretné meglepni őket is. Úgy döntött GOURMET Perle csirke falatok szószban lesz az ünnepi menü, így az egész család együtt vacsorázhat.

Veca egyébként elárulta, hogy nem csak ezen az egy napon kényezteti el kedvenceit, hanem az év minden napján. Néha talán túlzásba is esik, de egyszerűen nem tud nekik ellenállni, a cicái ágyban párnák közt alszanak, a cirógatás, simogatás és a finom falatok pedig jár nekik.

"Nekünk embereknek megvan az a lehetőségünk, hogy minden nap másmilyen ételt fogyaszthatunk, ezért én igyekszem a cicáimnak is megadni ezt, minél változatosabban etetni őket, és különböző ízesítésű táplálékot adni nekik"- tette hozzá az énekesnő.

A cicáknak is szüksége van a kényeztetésre, és a GOURMET-nak köszönhetően ma már a macskák is megkaphatják ugyanazokat az élvezeteket és minőséget, amelyeket az emberek. A GOURMET ízeiből szinte a hónap minden napján igazán ínycsiklandozó falatokat tálalhatunk fel kedvencünknek, hiszen a változatosság nekik is jár.

Kattints ide, hogy megnézd a videót arról, hogyan készülődik a Valentin napra Janicsák Veca!

Ha szeretnéd meglepni cicádat, játssz nyereményjátékunkon a Gourmet macskaeledellel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.