fashion week Jane Fonda Berlini Nemzetközi Filmfesztivál vörös szőnyeg Berlin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 75 éves Jane Fonda a minap a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon tette tiszteletét. A díva a vörös szőnyegen mindenkit elkápráztatott.

Hollywood kegyetlen az idősödő színésznőkkel. A legtöbben 40 éves koruk fölött nem kapnak elég vagy elég jó szerepeket, küzdeniük kell a szaporodó szarkalábak mellett a fiatal kollégákkal is, akik alig várják, hogy a helyükre lépjenek. Jane Fonda a kivételek egyike. A gyönyörű színésznő olyan, mint a jó bor: a korral válik nemessé és tökéletessé. Ezt a csütörtökön indult Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon készült fotók is bizonyítják. A színésznő az Ígéret földje című film premierjén jelent meg a vörös szőnyegen, és nem akadt vetélytársa. A képeket nézve meg is értjük, miért nem.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!
Ha pedig további képeket néznél szépséges színésznőkről, kövesd az Akkor és Most oldalt!



Jane Fonda 75 évesen is ultradögöshttp://www.life.hu/tested-lelked/20121204-jane-fonda-szineszno-75-evesen-is-nagyon-jol-tartja-magat.htmlÉvtizedeket letagadhatna Jane Fondahttp://www.life.hu/legytrendi/20120517-evtizedeket-letagadhatna-jane-fonda.htmlJane Fonda sokszínű életehttp://www.life.hu/life/galeria/20120425-jane-fonda-sokszinu-elete.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.