fashion week színésznő film estélyi sztárok BAFTA-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogy a tervezők kreativitása mondott csődöt, vagy a sztároknak egyszerűen nem volt kedvük "rendesen" felöltözni a hideg, esős londoni időjárás miatt, azt nem tudjuk. Az azonban biztos, hogy régen láttunk díjátadón ilyen unalmas ruhákat, mint a 2013-as BAFTA-n (British Academy of Film and Television Arts). Az est színe kétségkívül a fekete volt, és sajnos alig találtunk olyan színésznőt, aki a komor színt legalább a fazonnal egy kicsit megbolondította volna.

A feketék

A legszebb fekete ruhát Anne Hathaway viselte. A Nyomorultak sztárja egy egyszerű, mégis nagyszerű Burberry estélyit választott.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Anne Hathaway a legjobb női mellékszereplőnek járó díjjal

Sarah Jessica Parker volt a legbátrabb: volt bátorsága az időjáráshoz öltözni, és még elegáns is volt. Fekete Ellie Saab overálljában egy kis frissességet csempészett a sok hosszú estélyi ruha közé. Kár, hogy ő volt az egyetlen.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az unalmasak sorát Thandie Newtonnal és Helena Bonham Carterrel kezdjük meg. Thandie - Angelina Jolie-t majmolva - szexi lábait mutogatta, a ruha azonban hibádzott: a kicsit piacinak tűnő csipkeestélyiben úgy lógtak a cicijei, mint két tejeszacskó. Helena pedig nem okozott meglepetést, már ezerszer láttuk hasonló estélyiben.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Thandie Newton

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Helena Bonham Carter és férje, Tim Burton

Sally Field is a lábára helyezte a hangsúlyt: egy csillogó, ezüstszínű cipővel dobta fel fekete csipkés ruháját.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Akik színt vittek az éjszakába

A legnagyobb meglepetést kétségkívül a mindig elegáns és királynői Helen Mirren okozta. Rózsaszín frizurával és egy borzalmas szürke estélyivel sokkolt, szerintünk ilyen rosszul még sosem nézett ki.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jennifer Lawrence halványrózsaszín Dior ruhája pont olyan volt, mint egy unalmas tündérmese. A színésznő lehetett volna sokkal bátrabb is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jennifer Lawrence és Quentin Tarantino

Jennifer Garner, az est abszolút sztárjának, Ben Afflecknek a hitvese legalább szürkével és fehérrel variálta a feketét, origami ruhája azonban nagyon öreges.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A BAFTA királynője Jessica Chastain volt: királykék Roland Mouret ruhája remekül illett porcelánbőréhez és vörös tincseihez. Egyszerűen gyönyörű!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Marion Cotillard sem az a színésznő, aki megbújna a tömegben, és ezt - szerencsére - most is bebizonyította. Banánsárga, rendhagyó szabású Dior ruhájával igazi színfoltja volt az esős londoni estének. Imádtuk!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Juno Temple egy gyönyörű fehér estélyiben vette át a feltörekvű hírességnek járó díjat, a fiatal színésznő fantasztikusan nézett ki. Reméljük, eleganciája a későbbiekben is megmarad.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A BAFTA 2013 nyertesei:

Legjobb film:
Az Argo-akció
Legjobb brit film: 007 - Skyfall
Brit író, rendező vagy producer debütálása: Bart Layton (rendező), Dimitri Doganis (producer) - The Imposter
Legjobb idegen nyelvű film: Szerelem
Legjobb dokumentumfilm: Searching for Sugar Man
Legjobb animációs film: Merida, a bátor
Legjobb rendező: Ben Affleck
Legjobb eredeti forgatókönyv: Django elszabadul
Legjobb adaptált forgatókönyv: Napos oldal
Legjobb színész: Daniel Day-Lewis (Lincoln)
Legjobb színésznő: Emmanuelle Riva (Szerelem)
Legjobb férfi mellékszereplő: Christoph Waltz (Django elszabadul)
Legjobb női mellékszereplő: Anne Hathaway (A nyomorultak)
Legjobb filmzene: 007 - Skyfall
Legjobb kamerakezelés: Pi élete
Legjobb vágás: Az Argo-akció
Legjobb látvány: A nyomorultak
Legjobb jelmeztervezés: Anna Karenina
Legjobb smink és haj: A nyomorultak
Legjobb hang: A nyomorultak
Legjobb vizuális effektek: Pi élete
Legjobb animációs film: The Making of Longbird
Legjobb rövidfilm: Swimmer
Feltörekvő sztár díja: Juno Temple

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!
A sztárok stílustippjeiért pedig ajánljuk a StílusZsaru oldalt!

Miley Cyrus feneket villantotthttp://www.life.hu/legytrendi/20130208-miley-cyrus-amerikai-enekesno-olyan-rovid-shortot-huzott-hogy-kilogott.htmlDivatbotrányok: Kéjelgés a plakátokonhttp://www.life.hu/legytrendi/20130122-divatbotranyok-sorozatban-a-meresz-kampanyok-es-a-kejelges-szerepelnek-illetve.htmlVirágzik a bajuszturizmushttp://www.life.hu/legytrendi/20130209-uj-trend-a-bajusz-turizmus-torokorszagban.htmlIrigylésre méltóan néz ki a 75 éves Jane Fondahttp://www.life.hu/legytrendi/20130209-jane-fonda-szineszno-a-berlin-nemzetkozi-filmfesztival-voros-szonyegen.htmlJennifer Aniston durván beszőkítetthttp://www.life.hu/legytrendi/20130207-jennifer-aniston-amerikai-szineszno-frizuraja-megvaltozott-nagyon-szoke-lett-uj.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.