Bikinis lesifotók készültek a terhes Katalin hercegnőről

lesifotós Katalin hercegnő pletykalap bikini nyaralás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még fél év sem telt telt el Katalin hercegnő hatalmas botrányt kavaró félmeztelen fotói után, máris sorakoznak a következő viharfelhők a Buckingham-palota fölött. Az épp első gyermekét váró Katalinról ugyanis bikinis fotók készültek, amelyeket címlapján hoz az olasz Chi magazin.

Ha Katalin és Vilmos teljesen átlagos pár lennének, a rokonaikon és néhány irigykedő Facebook-ismerőseiken kívül senkit nem érdekelne, milyen képek készültek róluk a karib-tengeri Mustique szigetén, ahol nyaraltak. Nem így van ez a brit királyi trónörökössel és feleségével, aki a világ egyik legtöbbet fotózott asszonya, és nem mellékesen épp első közös gyermeküket várja. Ha Katalin és Vilmos azt gondolta, hogy a festői szigeten elbújhatnak a lesifotósok elől, akkor tévedtek: a Chi magazin szerdán megjelenő számának címlapján ott vannak mindketten.

Kattints ide, és nézd meg az álomszép luxusvillát, ahol Katalin és Vilmos elbújtak a világ elől!



Forrás: www.mondadori.com
Forrás: www.mondadori.com

A négyhónapos terhes Katalin hercegnő a címlapi képeken bikinit visel, így tökéletesen látszik, hogyan gömbölyödik a pocakja. A hercegi pár sajtószóvivője szerint Vilmos herceg és felesége csalódottak, amiért a privát nyaralásukon készült képek nyilvánosságra kerültek. Ez szerintük nem más, mint a magánélethez való joguk megsértése - írja a brit Daily Mail, amely természetesen kikockázta a Chi magazin címlapján látható képeket.

Így fest smink nélkül az egyik legszebb magyar sorozatszár



A Chi magazin neve ismerős lehet azoknak, akik olvastak az előző botrányról is. Akkor a képeket a francia Closer magazin hozta le először, de az olasz pletykalap volt, amelyik 26 oldalon utánközölte őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.