terhesség Kanye West kim kardashian Jessica Simpson várandós hízás celeb sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a várandós Kim Kardashian nem tud ellenállni az édességeknek és már most kettő helyett eszik. Félő, hogy ha így folytatja, a hízásra hajlamos szépségnek meggyűlik majd a baja a szülés után felszedett kilókkal.

A terhessége második trimeszterében járó valóságshow-hős nem tud ellenállni az édességeknek. Legutóbb, amikor megérkezett Rio de Janeiróból, amint leszállt a gépe, párjával, Kanye Westtel azonnal egy fagylaltozót vettek célba, ahol Kim nem egy, de mindjárt két hatalmas fagyit evett meg. Hosszú ideig válogatott a cukros feltétek között, majd élvezettel fogyasztotta el az édességet.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto


A szépségnek azonban érdemes lenne kicsit jobban meggondolnia, mit eszik és főleg, hogy mennyit, mert ha a terhessége alatt elszalad vele a ló, könnyen előfordulhat, hogy szülés után úgy jár majd, mint Jessica Simpson, aki szinte képtelen volt megszabadulni a felszedett kilóktól.

Hope-gyémánt, a megátkozott drágakőhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20130211-hopegyemant-a-vilag-legveszelyesebb-dragakove.htmlHeti horoszkóp (február 11-15.)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20130207-heti-horoszkop-a-lifeon-a-februar-1115-napokra.htmlLetaperolta Görög Zitát az Edda énekesehttp://www.life.hu/tested-lelked/20130210-osszekapott-egymassal-gorog-zita-es-pataky-attila-a-nagy-duett.htmlA lélek nyomai - miről vallanak a kezek?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110504-a-lelek-nyomai-mirol-vallanak-a-kezek.htmlMájus lesz 2013 legveszélyesebb hónapjahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20130209-a-kigyo-eve-2013-majus-lesz-a-legveszelyesebb-honap-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.