Jessica Simpson giccspalotában nevelné gyerekeit

ízlés ház otthon Jessica Simpson család Ozzy Osbourne lakberendezés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Simpson pocakja másodszor is növekedésnek indult, így igényei is megnőttek: egy nagyobb házat akar. Nem másba, mint Ozzy Osbourne-ék giccspalotájába szeretett bele.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig egyéb giccsőrültségekre vagy kíváncsi, neked való a DizájnKuckó oldal.



Úgy látszik, Jessicában és Ozzyban több közös van, mint a zene és a reality-sztárság - a lakberendezési ízlésük is sok hasonlóságot mutat. Ennek jeles bizonyítéka, hogy az újra gömbölyödésnek indult Simpson asszonyság 13 millió dollárt ajánlott az Osbourne-házért.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Az ajtajai mögött szörnyű giccsparádét rejt ez a kívülről még ízlésesnek tűnő ház, ami a kaliforniai Hidden Hillsben található. A ház már másfél éve eladó, de eddig még nem érkezett falai közé olyan jó ízlésű érdeklődő, mint Jessica...

A kócos újszülött kiselefántért aggódik az országhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130215-kiselefant-szuletett-a-budapesti-allatkertben-mestersegesen-kell-taplalni.htmlOlajra lépett apukákhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130207-serult-gyermek-a-csaladban-miert-hagyja-el-az-edesapa.htmlFéltékenység miatt ölhette meg két gyermekét a csepregi férfihttp://www.life.hu/anyaskodj/20130214-csepregi-tragedia-ket-kisgyermek-es-egy-ferfi-holttestet-talaltak-meg.htmlNem egy mosolygós lány ez a Harperhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130214-victoria-es-david-beckham-kislanya-harper-utanozza-anyja-minden-mozdulatat.html"A saját férjem fojtogatott és erőszakolt meg"http://www.life.hu/anyaskodj/20130207-bezzeaganya-blog-rendszeresen-eroszakolt-es-okollel-utott-a-reszeg-ferjem.html67 évesen apa lett a világsztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130213-steve-martin-szinesz-67-evesen-lett-apa.htmlMásodik gyermekét várja Penélope Cruzhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130213-penelope-cruz-spanyol-szineszno-es-javier-bardem-spanyol-szinesz-masodik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.