dokumentumfilm Beyoncé Knowles kislány vetélés énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai énekesnő egy róla készült dokumentumfilmben őszintén mesélt kisbabája elvesztéséről, és az azóta bekövetkezett pozitív változásokról az életében.

Az internetek megjelent fotón Beyoncé Knowles áhitattal nézi egyéves kislányát, Blue Ivyt. A fotó abból a dokumentumfilmből származik, amely az énekesnőről készült és bepillantást enged a szupersztár családjának életébe.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

Beyoncé többek között arról is beszél, hogy milyen sokat kellett várniuk a kislányuk érkezésére, hiszen köztudott, hogy az énekesnőnek Blue Ivy születése előtt volt egy vetélése. "Hallottam a magzatom szívverését és nagyon boldog voltam. Aztán az egyik nap, amikor repültem vissza New Yorkba, már nem volt szívhangja a bébinek, pedig előtte egy héttel még minden rendben volt. Ez volt a legszomorúbb dolog, amin valaha keresztülmentem" - írja a UsWeekly.

Plasztikáztat a Jóban Rosszban színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130217-megegett-labszarat-plasztikaztatja-a-joban-rosszban-sorozat-szinesznoje-szorcsik-h.htmlDebreczeni Zita és Szabó Zsófi is bejön az ismert lemezlovasnakhttp://www.life.hu/legykepben/20130217-debreczeni-zita-es-szabo-zsofi-is-bejon-az-ismert-lemezlovasnak.htmlIntenzív osztályon van a magyar énekeshttp://www.life.hu/gyogyulj/20130217-intenziv-osztalyon-apoljak-szivproblemai-miatt-bodi-laszlo-cipot-a-republic.htmlJohnny Depp hasonmásával erősített az M1http://www.life.hu/szorakozz/20130217-johnny-depp-hasonmasaval-erositett-az-m1-a-dal-harmadik-elodontojeben.htmlMegszületett Hugh Grant második gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130216-titokban-megszuletett-hugh-grant-szinesz-masodik-gyermeke-egy-kisfiu.htmlLövöldözésbe keveredett és kirabolták Voksán Virágothttp://www.life.hu/legykepben/20130216-lovoldozesbe-keveredett-es-kiraboltak-testorei-mexikoban-dj-voksan-viragot.htmlJennifer Love Hewitt dögösebb, mint valahahttp://www.life.hu/legykepben/20130216-dogosebb-mint-valaha-jennifer-love-hewitt-szineszno-aki-jogaval-es.htmlRettenetesen lefogyott Ronaldohttp://www.life.hu/legykepben/20130216-lefogyott-es-megszabadult-hatalmas-testtomegetol-a-vilaghiru-brazil-focista-ronaldo.htmlDivatbotrányok: Plasztikázott címlapokhttp://www.life.hu/legytrendi/20130215-divatbotranyok-kinos-cimlapfotok-az-elmult-evekbol-victoria-beckham-divattervezo-es.htmlCiki képet posztolt magáról Madonnahttp://www.life.hu/legytrendi/20130214-madonna-enekesno-logo-fenekerol-posztolt-egy-kepet-a-nepszeru-kepmegoszto.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.