93 évesen is megfordulnak utána a nők

Svájc fitt nagypapa mozgás testépítés nyugdíjas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 93 éves Charles Eugster idős kora ellenére sokkal energikusabb és fittebb, mint sok húsz-harmincéves fiatal. A Svájcban élő kétszeres nagypapa mindent megtesz, hogy teste a legjobb formában legyen, mivel imponál neki, ha megfordulnak utána a strandon a fiatalabb, hetvenéves hölgyek.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig szexi pasikat nézegetnél, íme a Napi hím oldal!


A londoni születésű Charles Eugster elismeri, hogy rendkívül hiú, és mindent megtesz annak érdekében, hogy eredményesen szerepeljen mindhárom nemzetközi fitneszversenyen, amelyre idén benevezett. A korábban fogorvosként dolgozó idős úr 85 éves korában kezdett el komolyabban foglalkozni a sporttal, evezni és futni kezdett, mikor észrevette, hogy elkezdtek felszaladni a felesleges kilók. Eugster idei tervei között szerepel, hogy benevez az olaszországi evezős világbajnokságra, a brazíliai atlétikai világversenyre és a súlyemelő Európa-bajnokságra Svájcban. A nyugdíjas Charles Eugster a világon az első, aki ilyen idős korban mindhárom versenyre benevezett.

Facebook/Dr Charles Eugster
Facebook/Dr Charles Eugster



Tavaly írtunk egy 86 éves szupernagyiról, Johanna Quaasról, aki Madonnát megszégyenítő izmos testalkattal büszkélkedhet. Quaas is későn kezdte a tornát - 30 évesen -, de közel sem volt olyan idős, mint Eugster, aki 89 éves korában kezdett el foglalkozni a testépítéssel. Eleinte heti három alkalommal végzett intenzív edzéseket, majd felfogadott egy személyi edzőt. A idős testépítő célja, hogy 94 éves korára minden szempontból tökéletesen ki legyenek dolgozva az izmai.

"Azért kezdtem el foglalkozni a sporttal és a testépítéssel, mert észrevettem, hogy fokozatosan elkezdtem izomtömeget veszíteni, és idővel egyre gyengébbé váltam. A hiúságom nem engedte, hogy végignézzem, amint szépen lassan leépülök. Arra vágytam, hogy ha végigsétálok a tengerparton, a 70 éves lányok megforduljanak utánam" - mondta a sportos öregúr, akiről még több képet itt láthatsz.

"Korábban soha nem atletizáltam, a sport valami teljesen új élményt adott számomra. Bármilyen idősen el lehet kezdeni a rendszeres testmozgást, soha nem késő belevágni, de kár vesztegetni az időt" - tette hozzá az 1919-ben született Eugster, aki egy év alatt közel 13 kilót fogyott, mikor 85 évesen elkezdett sportolni.

Madonnát megszégyenítő izmokkal rendelkezik a 86 éves Johanna - Lenyűgöző tornamutatványokra képeshttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120917-a-vilag-legidosebb-tornasza-johanna-quaas-a-86-eves-tornaszbajnok.htmlLehetünk egyszerre kövérek és fittek? Lady Gaga 14 kilót hízott, mégis tökéletesen fittnek látszikhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121009-lehetunk-egyszerre-koverek-es-fittek-lady-gaga-14-kilot-hizott.htmlVanessa Paradis formás lábainak titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130208-vanessa-paradis-modell-es-szineszno-formas-labainak-titka-edzes.htmlRúdtánc miatt formás Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130205-debreczeni-zita-es-bencsik-tamara-rudtanc-edzeseken-formaljak-a-testuket.html7 intenzív, zsírégető mozgásformahttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130123-intenziv-zsiregeto-mozgasformak-shbam-ugi-zumba-drilling-kangoo-jumps-spinning.htmlLiv Tyler darázsderekának titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130118-liv-tyler-szineszno-darazsderekanak-titka-sem-tejtermeket-sem-szenhidratot-nem.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.