Vivienne Westwood megszólta Katalin hercegnőt

kritika Katalin hercegnő ruhatár Vivienne Westwood öltözködés ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A divat vöröshajú nagyasszonya nem rejti véka alá a véleményét még akkor sem, ha egy olyan közimádatnak örvendő stílusikonról van szó, mint Katalin hercegnő. Vivienne Westwood ez alkalommal nem a hercegnő sminkjét, hanem az öltözködését bírálta. Igen, az öltözködését.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig a sztárok stílusa és divatdöntései érdekelnek, íme a StílusZsaru oldal!




Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Nem szeretnék neki tanácsokat osztogatni, de úgy gondolom, nagyszerű lenne, ha ugyanazt a ruhát újra és újra viselné. Ezzel nemcsak a környezetnek tenne jót, de ez a gesztus pozitív üzenetet is hordozna. Ha már egyszer végre talál egy ruhát, ami tökéletesen illik rá, akkor azt viselje rendszeresen" - idézte a csípős nyelvű divattervezőt a Daily Mail.
Nem ez az első eset, hogy a divatdáma tanácsot ad Katalin hercegnőnek. 2011 nyarán például a sminkjét szólta meg. "Szerintem nem tudja rendesen kifesteni a szemét. Túlságosan éles kontúrt használ a szemei körül, ez pedig nagyon megkeményíti a vonásait. Inkább kicsit el kéne satíroznia a vonalakat, vagy egyáltalán ne húzza ki a szemét" - nyilatkozta akkor a Sunday Times magazinnak.

Érdekes egyébként Vivienne Westwood felvetése, Katalin ugyanis rendszeresen viseli többször is a ruháit nyilvános eseményeken. Többek között ez az egyik dolog a háromból, amire megtanította a világot.

Ezért vékonyabb Katalin hercegnő, mint Pippahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130215-az-elsoszulott-gyermekek-nagyobb-valoszinuseggel-lesznek-cukorbetegek-viszont-magasabbak-es.htmlBikinis lesifotók készültek a terhes Katalin hercegnőrőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130213-katalin-hercegno-bikiniben-tehespocakkal-a-chi-olasz-magazin-cimlapjan.htmlMilliós luxusvillában pihen Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130212-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-a-karibszigeteki-mustique-luxus-nyaralohelyen.htmlDivatosan takargatja gömbölyödő pocakját Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130203-katalin-hercegno-terhes-pocakjat-divatos-kopeny-takarja.htmlKóstold meg Katalin hercegnőt!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130124-katalin-hercegno-kate-middleton-portrejat-pizzabol-is-elkeszitettek.htmlKatalin hercegnő pilatesedzésekre járhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130121-pilatesszel-jogaval-es-kutyasetaltatassal-tartja-magat-formaban-katalin-hercegno.htmlJúliusban szül Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130114-juliusra-varhato-vilmos-herceg-es-katalin-hercegno-elso-gyermeke.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.