átalakítás fashion week frizura fotó Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! smink fodrász Szofrán Zsolt Törköly Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Azért szeretnék átalakulni, mert az unalmas, hétköznapi lány helyett végre igazi nőnek szeretném érezni magam" - írta levelében Nikolett, aki amellett, hogy úgy érezte, belefásult a mindennapi szürkeségbe, párját is meg akarta lepni új külsejével. Nos, ez Nánási Pál csapatának segítségével sikerült is neki.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig szívesen tekintesz vissza a múltba, ajánljuk az Akkor és Most oldalt!


Változatosságra vágytam és tudni szerettem volna, hogy mi áll jól nekemA párommal úgy döntöttünk, hogy igenis veszünk egy ilyen szoknyát, hiszen annyira jól áll
,
haj: Moowhair Szalon

Nikolett sminkjét Törköly Anita sminkes készítette, aki műszempillával és erőteljes szemhéjfestékkel hangsúlyozta ki a kunfehértói lány szemeit. Niki a mindennapokban csak szemceruzát és szájfényt használ, most azonban több trükköt is ellesett, legfőképpen az alapozással kapcsolatban.

A pultosként dolgozó Nikolett hajából fodrászunk 15 centit vágott. A frizurát csokiárnyalatúra színezték és édes loknikat varázsoltak bele. Az új stílussal Niki remek iránymutatást kapott, hogy milyen fazon áll jól neki.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

"Mindenkinek tetszettem az átalakulás után, és ez hatalmas önbizalmat adott nekem. Megújultam, ez pedig a páromnak, a családomnak és a barátaimnak is nagyon tetszett. Mindenkinek csak ajánlani tudok egy ilyen átalakítást, remekül éreztem magam."

Tetszik Nikolett átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!



Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP

Átalakítunk! Új énjét kereste Viktóriahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130212-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Kivirult a fiatal anyukahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130205-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Andrea régi álma vált valórahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130129-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Párjához komolyodott Gabihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130122-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Új arcát ismerhette meg Gyöngyihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130115-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.