Megszületett a népszerű műsorvezetőnő babája

baba terhesség Fearne Cotton szülés kisgyerek kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rexnek nevezték el Fearne Cotton első kisfiát, akinek a műsorvezetőnő ma reggel adott életet.


Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Fearne decemberben hagyott fel a munkával, hogy nyugalomban várhassa első gyermeke érkezését. A tapasztalt műsorvezető, aki korábban televíziós műsorokat vezetett, egy ideje már a BBC Radio1 sikerműsorának vezetője. A pár 2011 óta randizik, és a büszke kispapa már egyszer elmondta, hogy mindenképpen össze fognak házasodni, csak még nem tudják, mikor.

Ilyen lesz a hétvége időjárása



Pocakot villantott a Barátok közt szépségehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130221-a-baratok-kozt-szepsege-balogh-edina-pocakja-mar-gombolyodik.htmlGyermekkori maszturbálás szakértői szemmelhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130217-majsai-laszlo-a-lifehu-szakertoje-pszichopedagogus-nevelesi-tanacsado-terapeuta-valaszol.htmlElképesztően közönséges Beckham húgahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130220-david-beckham-huga-joanne-a-31-szuletesnapjan-majdnem-kiesett-a.htmlA világ legfiatalabb anyukáihttp://www.life.hu/anyaskodj/20130211-gyereklanyok-a-szuloszoban-10-ev-alatti-kislanyok-akik-edesanyak-lettek.htmlSzédületes fotókon a várandós modellhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130218-eva-herzigova-modell-csak-egy-gyonyoru-szandalt-visel-es-a.htmlSzőrös, szakadt fickó lett Christian Balehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130219-christian-bale-amerikai-szinesz-mostanaban-szakadtan-es-szorosen-mutatkozik-az.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.