Anne Hathaway Miranda Kerr Justin Timberlake Orlando Bloom mustra szépség stílus Rosie Huntington-Whiteley Rita Ora Jessica Biel Michelle Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok már javában szépítkeznek a vasárnapi Oscar-gálára. Mi is nagyon várjuk a szebbnél szebb szetteket, de addig is megmutatjuk, miben pompáztak a héten a filmcsillagok. A Brit Awards díjátadón volt néhány híresség, aki sokkolt bennünket - róluk itt nézhetsz képeket. Ami a héten kiderült, az az, hogy a kosztümök ismét fénykorukat élik, csakúgy, mint a neonsárga ruhadarabok. Szépségmustránkban olyan sztárokat mutatunk, akiknek szettjei inspirálóak lehet idén tavasszal.

Sztárom a párom

Jessica Biel és Justin Timberlake még csak néhány hónapja házasok, de a stílusuk egyszerűen tökéletes. Legutóbb talpig Tom Fordban pózoltak: elegánsak voltak, mégis nagyon dögösek. Miranda Kerr és Orlando Bloom is nagyon szép pár, de ők egészen mást stílust képviselnek, mint Jessicáék. Timberlake és neje inkább a letisztult darabokra esküszik, a modell és férjura gardróbjában azonban a bohém, csalafinta ruhák vannak többségben. Persze ez egyáltalán nem baj: a modell mesésen nézett ki a vidám Peter Pilotto darabban.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Körmök, csak röviden!

Úgy tűnik, lassan elfelejthetjük a bordó és a fekete körmöket. A sztárok legalábbis ezt tették, mi a rossz idő miatt azonban még csak szokjuk ezeket a színeket. Alex Morgan sportoló az élénknarancs, szinte már neonszínű körömre voksolt. A kékhez jól passzol ez a szín, az nem vitás, de a vörös szőnyegre mi nem vállaltuk volna be. A ruhán lévő bronzos flitterekkel kissé irritáló az összhatás.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Zoe Lister Jones puncsszínű körme remekül passzol a sztár szettjéhez, mi pedig még barátkozunk az élénk rózsaszínnel. Ginnifer Goodwin színésznő nem töltött órákat a manikűrösnél: natúr körmöt választott a feltűnő, tűzpiros estélyihez. Nekünk tetszett a letisztult stílus!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Manikűrorgia - Csodás körmök tavaszra


Növeszd a hajad!

Michelle Williams és Anne Hathaway megelégelték a fiús frizurát, és lemondták a hajvágásra kért időpontokat a mesterfodrásznál. Jól is tették - mindketten sokkal nőiesebbek, mint az egészen rövidre nyírt frizurával. Anne Hathaway-nek egy pluszpont is jár: az Oscar-várományos színésznő a hatalmas barna szemeit tussal emelte ki, amitől még gyönyörűbb lett a vörös szőnyegen.

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

Kosztümös sztárok

A miniruhák helyett néhány szépség a héten a decensebb kosztümre voksolt. Rosie Huntington-Whiteley, aki nemrég még a dekoltázsát is megvillantotta, ezúttal a pirosat feketével kombinálta - így is nagyon csábító volt! Rita Ora pár napja egy igen előnytelen ruhával sokkolt, most azonban bemutatta, hogyan is lehet a kosztümöt nagyon vagányan viselni. A laza kosztüm pólóval, fémes lánccal és a magas sarkúval maga volt a tökély.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ne félj az élénk színtől!

Már tavaly is hódítottak a neonszínek és a kanárisárga, és úgy tűnik, idén sem lesz ez másként. Louise Roe megmutatta, hogy ez az élénk szín remekül mutat az árnyalatban tőle merőben eltérő színekkel. Selena Gomez azonban biztosra ment: a fiatal sztár jól tudja, hogy a kanárisárga a letisztult feketével és fehérrel tökéletes hármast alkot.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Öltözz úgy, mint egy sztár!


A hét ötlete


A legkreatívabb darabot a héten Lily Collins viselte. A sztár egy nagyon különleges Paule Ka ruhát viselt, mely elölről nézve nem több, mint egy egyszerű, szexi fekete estélyi. Hátulról nézve azonban elalélunk tőle: a hatalmas, krémszínű selyemmasni egyszerre teszi bájossá és izgalmassá a kreációt. A ruha mesésen passzol a tündéri színésznőhöz, aki tűzpiros rúzzsal és körömlakkal vitt színt a megjelenésébe. Bravó!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.