fashion week modell Mihalik Enikő titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihalik Enikő munkájáról, a divatvilágban elért sikereiről mindent tudunk, de privát életébe ritkán pillanthatunk be. A Life.hu most arra kérte Enikőt, mondjon néhány eddig nem köztudott, érdekes dolgot magáról.

Mihalik Enikő, a világ egyik legkeresettebb topmodellje olyan titkokat osztott meg a Life.hu-val, hogy ki volt élete első szerelme, és hogy fodrászra a mai napig nem költ. Íme Enikő listája azokról a dolgokról, amiket még sosem árult el magáról:

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"1. A hideg ráz attól, ha valaki a fogához kocogtatja az evőeszközt étkezés közben.

2. Összesen hat tetoválásom van.

3. Hétéves koromig cumisüvegből ittam a kakaót.

4. Kiskori nagy álmom az volt, hogy pénztáros lehessek, és ha felnövök, akkor az akkori pénztárgépek gombjait nyomogathassam. Ez vonzott a legjobban.

5. Életem első szerelme Axl Rose volt.

6. A New York-i lakásomban van egy Barbie ház, amit a huszonharmadik születésnapomra kaptam két jó barátomtól. Az egyetlen lakója egy Rocky Munacsy névre hallgató szőke baba.

7. A mai napig édesanyám vágja a hajam.

8. Hamarosan fogszabályzót kapok.

9. Tizenhat éves korom óta nem iszom szénsavas, illetve semmilyen szintetikus anyagot tartalmazó, palackozott, dobozos üdítőt."

Mihalik Enikő szexibb, mint valahahttp://www.life.hu/legytrendi/20121205-mihalik-eniko-magyar-modell-chantelle-fehernemuket-reklamoz.htmlMihalik Enikő megtépte a híres divatfotósthttp://www.life.hu/life/galeria/20120803-a-szexi-mihalik-eniko-es-terry-richardson-divatfotos-pikans-fotosorozata.htmlMihalik Enikő mellei (18+)http://www.life.hu/life/galeria/20120616-terry-richardson-kepein-mihalik-eniko-mellei-18.htmlMihalik Enikő: Pálcikalányból trendi topmodell - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110513-mihalik-eniko-a-csabai-kolbasz-mellol-a-reflektorfenybe-.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.