fashion week Sarah Jessica Parker Ben Affleck Jennifer Garner sztárcsemete Angelina Jolie stílus Reese Whiterspoon Victoria Beckham sztár gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarah Jessica Parker és Victoria Beckham igazi divatőrültnek számítanak, nem csoda tehát, ha a babakocsit is stílusos szerelésben tolják. A Life.hu összegyűjtött néhány sztárcsaládot, akiknek stílusából vagy éppen a flancot hanyagoló, természetes megjelenéséből mindenki ihletet meríthet.

Sarah Jessica Parker és férje, Matthew Broderick 1997 óta házasok. Első gyerekük, James Wilkie Broderick 2002-ben született, majd őt 2009-ben ikerlányaik, Marion Broderick és Tabitha Broderick követték. Sarah Jessica Parkert mostanában sűrűn lefotózzák, ahogyan a gyerekeket kíséri például az iskolába, és bár öltözéke laza, mégis stílusos.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ben Affleck és Jennifer Garner 2005-ben házasodtak össze. Három gyerekük van, Violet Anne Affleck 2005-ben, Seraphina Rose Elizabeth Affleck 2009-ben, és fiuk, Samuel Garner Affleck 2012-ben látta meg a napvilágot. Ezt a nagy családot is számos alkalommal lehet laza viseletben látni, amint éppen a játszótérre tartanak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A lazasághoz köze sincs a legapróbb részletekig stílusos David és Victoria Beckhamnek. Három fiuk van: az 1999-ben született Brooklyn Joseph, a 2002-ben született Romeo James és a 2005-ben született Cruz David. Kislányuk, Harper Seven 2011-ben látta meg a napvilágot. Ha ez a család a nyilvánosság elé lép, akkor mindannyian kifogástalan öltözéket viselnek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Bár Reese Witherspoon első két gyermeke, Ava Phillippe és Deacon Phillippe előző férjétől, Ryan Phillippe-től születtek, ma már Jim Toth felesége, akit 2012 szeptemberében egy kisfúval ajándékozott meg. A párt gyakran látni a gyerekekkel, és igazán idillien festenek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A legtöbb gyermekkel vitathatatlanul a Brad Pitt és Angelina Jolie alkotta páros büszkélkedhet. A két sztár 2005 óta alkot egy párt, és Brad Pitt még abban az évben adoptálta Angelina Jolie két örökbefogadott gyerekét, Maddoxot és Zaharát. Első közös gyerekük, Shiloh 2006-ban született, akit 2007-ben egy örökbefogadott vietnami kisfiú, Pax Thien követett. A párnak 2008-ben ismét gyermekei születtek, az ikrek, Knox és Vivienne. Ha a sztárpár gyerekeikkel együtt jelenik meg egy reptéren, olyan, mintha egy óvodai csoport bukkant volna fel. A gyerekek stílusosságára Angelina kifinomult ízlése a garancia.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Öltözz úgy, mint egy sztár: Gwen Stefanihttp://www.life.hu/legytrendi/20130227-oltozz-mint-egy-sztar-gwen-stefani-sportosan-noies-osszeallitasa-hetkoznapokra.htmlAnne Hathaway elnézést kért a ruhája miatthttp://www.life.hu/legytrendi/20130228-anne-hathaway-szineszno-elnezest-kert-az-oscardij-atados-ruhaja-miatt.htmlMariah Carey többet mutatott a kelleténélhttp://www.life.hu/legytrendi/20130227-mariah-carey-amerikai-enekesno-kivillantotta-mellbimbojat-egy-kiadoi-szulinapon.htmlÁtalakítunk! Új ember lett Alexandrahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130226-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.