terhesség fotók kisbaba szülés magazin Imogen Thomas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Big Brother-sztár büszke anyuka lett, és ezt már meg is mutatta a nagyközönségnek egy magazin hasábjain.

Kéthetes kisbabájával pózol a New Magazin képein a szépséges Imogen, akit szexi csábítóként már sokszor, de tündéri anyukaként még sosem láthattak a rajongók. A frissen lett anyuka most ezt az oldalát hangsúlyozta ki a fotókon, amelyeken megmutatja cuki babáját. A Dailymailen te is megnézheted a kisbabát!

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

A kis Arianának Adam Horsley az édesapja, ám az apuka eddig még egyetlen pelenkát sem cserélt, mondván, az olyan lányos dolog. Imogen azonban nem aggódik, szerinte gyorsan bele fog jönni az apaszerepbe a fiú. A pár egyelőre még nem házasodott össze, és nem is nagyon tervezik kapcsolatuk ilyesféle megpecsételését: "Nem tudom elmagyarázni ezt a házasság dolgot. Nem tudom, mi ez. Azt hiszem, egyszerűen csak félek" - mondta Imogen. A modell egyelőre még szenved a császármetszés nyomaitól, és a mellei is fájnak a szoptatás miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.