Oscar 2013 ingatlan Tommy Lee Jones
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tommy Lee Jones piacra dobta hétvégi "házikóját".

Habár Tommy Lee Jones lecsúszott az idei Oscar-díjról, bízik benne, hogy egy még nagyobb nyereséget zsebelhet be. A 66 éves színész, akit idén a Lincoln című film kapcsán a legjobb férfi mellékszereplőnek jelöltek Oscar-díjra, a 20 hektáros floridai birtokát akarja eladni közel 27 millió dollárért. Ha sikerül az üzlet, akkor Jones 22 milliós nyereséget könyvelhet el magának, hiszen 10 évvel ezelőtt csupán 4,5 milliót ért az ingatlan.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

A birtok egyébként fantasztikusan néz ki, és hihetetlen adottságokkal rendelkezik. Egy lovaspóló-pálya és egy mesterséges tó is található a hatalmas területen, csakúgy, mint négy elkerített legelő a lovak részére, valamint két pajta. Természetesen az emberek számára is épült egy kisebb házikó, ami négy hálószobát, két fürdőt és egy teljesen felszerelt konyhát foglal magában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.