Egy dél-afrikai genetikus a genetikai jellemzők alapján megpróbálta előrevetíteni, hogy várhatóan milyenek lesznek az ifjú hercegi pár születendő gyerekének kamaszkori arcvonásai. A genetikus szakember véleménye szerint a legfiatalabb trónörökös hasonlítani fog Diana hercegnőre, de a haja nem lesz szőke.

Sokan találgatják, hogy vajon Vilmos herceg és Katalin hercegnő születendő kisbabája kire fog hasonlítani, azonban Suretha Erasamus, dél-afrikai genetikus egy szinttel továbblépett, és találgatások helyett a genetika tudományát hívta segítségül. Erasamus munkája során általában olyan családoknak nyújt segítséget a megértésben és a döntéshozatalban, akik valamilyen genetikai betegségben szenvedő gyereket várnak.    

Mivel egyelőre még azt sem tudjuk, hogy Katalin kislányt vagy kisfiút vár, ezért Erasamus egy lány- és egy fiúportrét is megalkotott a genetikai valószínűség alapján - képeket itt láthatsz. A képeken erős állkapcsú, világoskék szemű tizenévesek szerepelnek, és jól megfigyelhető a hasonlóság Vilmossal és Katalinnal is. Az Erasamus által létrehozott arcképek egyértelműen magukban hordozzák az apai nagymama, vagyis Diana hercegnő arcvonásait, bár a hajszínük várhatóan szőke helyett inkább barnás árnyalatú lesz.

Forrás: AFP

Ha a kis trónörökös lány lesz, Erasamus szerint Katalin hercegnő hosszú szempilláit és határozott vonalú szemöldökét fogja örökölni, viszont várhatóan Katalin kék szeme helyett inkább Vilmos zöld szeme fog érvényesülni. Amennyiben viszont fiú lesz a kisbaba, sokkal inkább Vilmos vonásai fognak dominálni, véli Erasamus. A kis herceg valószínűleg apja erős állkapcsát, határozott vonalú száját és fogait fogja örökölni, miközben sötétebb haja és ívelt szemöldöke inkább az anyjára fogja emlékeztetni, mondta a genetikus.

Ezért vékonyabb Katalin hercegnő, mint Pippahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130215-az-elsoszulott-gyermekek-nagyobb-valoszinuseggel-lesznek-cukorbetegek-viszont-magasabbak-es.html Katalin hipnózisban szüli meg a trónörököst?http://www.life.hu/anyaskodj/20130128-a-hipnozis-szerepe-a-terhessegben-es-a-szulesben-katalin-hercegno.html Kóstold meg Katalin hercegnőt!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130124-katalin-hercegno-kate-middleton-portrejat-pizzabol-is-elkeszitettek.html Katalin hercegnő pilatesedzésekre járhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130121-pilatesszel-jogaval-es-kutyasetaltatassal-tartja-magat-formaban-katalin-hercegno.html Kiderült, mi lesz Katalin és Vilmos gyermekének nevehttp://www.life.hu/anyaskodj/20121211-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-elso-kislanyanak-neve-diana-lesz.html Jobb, ha kisfiúnak születik Katalin és Vilmos gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20121206-utban-a-tronorokos-katalin-es-vilmos-gyermeke-elobb-kap-koronat.html Katalin hercegnő akár kilenc hónapig is szenvedhet - Ikreket vár?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121205-csillapithatatlan-terhessegi-hanyastol-szenved-katalin-hercegno-amely-komoly-kezelest-igenyel.html Névnapos: Katalin, a sokoldalúhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120911-nevnap-katalin-nev-jelentese.html Egyáltalán nem fenséges Katalin hercegnő lábfejehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120823-kate-middleton-labfejen-tyukszemek-butykok-es-elszinezodott-kormok-vannak-.html