Születés kisfiú Perez Hilton blogger apa celeb sztár gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő hírt jelentett be szerdán a sztárok mumusa, a celebként ünnepelt blogger, Perez Hilton. A köztudottan meleg Perez apa lett.

A blogger egy szóval sem említette eddig, hogy apai örömök elé nézne, ezért minden rajongót és sztárt lenyűgözött a hír, hogy kisbabája született. Perez Hilton a saját oldalán jelentette be a nagy hírt egy fénykép kíséretében, amin ő látható egy cuki csöppséggel a kezében. Ezt írta: "Ezennel bejelentem, hogy ebben a hónapban az ég megáldott az első gyermekemmel, gyönyörű és egészséges kisfiú sok hajjal és aprócska fejjel."

Forrás: perezhilton.com
Forrás: perezhilton.com

A bejelentés után rögtön ömlöttek a sztárok gratulációi - Paris Hilton, Ricky Martin, a Backstreet Boys és még sokan mások fejezték ki örömüket a blogger boldogságát illetően. Perez teljesen elérzékenyült a sok kedves szó hallatán.

Hogy ki az anya, és hogy hogyan jött ez a csöppség a világra, azt egyelőre nem tudni. Hilton a nyílt levélben csak magáról és a babáról beszél, nem hoz szóba más személyt, így úgy tűnik, egyedül vállalja a gyerek felnevelését.

Nagy fehércápa végzett a rendezővelhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130228-nagy-fehercapa-tamadt-adam-strange-dijnyertes-rendezore-ujzeland-partjainal-a.htmlMariah Carey többet mutatott a kelleténélhttp://www.life.hu/legytrendi/20130227-mariah-carey-amerikai-enekesno-kivillantotta-mellbimbojat-egy-kiadoi-szulinapon.htmlCameron Diaz félmeztelenül és bugyi nélkül pózolhttp://www.life.hu/szepulj/20130227-cameron-diaz-szineszno-felmeztelenul-es-bugyi-nelkul-pozol-egy-orosz.htmlRachel McAdams és Michael Sheen külön utakon folytatjákhttp://www.life.hu/szorakozz/20130227-rachel-mcadams-szineszno-es-michael-sheen-szinesz-szakitott-keteves-egyuttjaras.htmlCarrie Fishert kórházban kezelikhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130227-carrie-fisher-amerikai-szinesznot-korhazban-kezelik-bipolaritasa-miatt-mert-egy.htmlÁprilisi esküvőjére keres vőlegényt az arahttp://www.life.hu/szeress/20130226-kozossegi-oldalon-keres-volegenyt-aprilisi-eskuvojehez-az-angol-sam-young.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.