frizura haj hajfestés Britney Spears hajszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spearstől nem szokatlan a drasztikus frizuraváltás, de régen élt ezzel az eszközzel. Most viszont úgy döntött, ismét barna hajszínre vált. Jól tette!

Britney Spearst szőkeként ismertük meg 1999-ben. Az egykori tinisztár az elmúlt 13 évben többször is hajszínt váltott, láthattuk vörös, barna és fekete hajszínnel, sőt kopaszon is. Britney jó ideje visszatért a szőkéhez, ezért lepett meg mindenkit azzal, hogy Elton John hagyományos, az Oscar-gálát követő bulijára már barna hajszínnel érkezett. Britney biztos nem olvasta azokat a trendelőrejelzéseket, melyek szerint a szőke lesz idén a vezető hajszín, de nem is baj! Az énekesnőnek jól áll a fényes csokoládé árnyalat, mintha a saját húga érkezett volna helyette a vörös szőnyegre.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Szőke vagy barna? Még több sztár, akik mind a két színt kipróbálták

Máris új hódolója akadt Britney Spearsnekhttp://www.life.hu/szeress/20130219-britney-spears-amerikai-enekesno-uj-hodoloja-egy-teljesen-hetkoznapi-figura.htmlSzakított Britney Spears és Jason Trawickhttp://www.life.hu/legykepben/20130112-szakitott-az-xfactor-zsurijebol-tavozo-britney-spears-enekesno-es-volegenye.htmlHamarosan rá sem ismerünk - Teljesen megváltozik Britney Spearshttp://www.life.hu/legytrendi/20130105-egesz-testet-megplasztikaztatja-britney-spears.htmlBritney Spears és Taylor Swift a legtöbbet kereső női sztár a zenei világbanhttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20121213-britney-spears-es-taylor-swift-a-legtobbet-kereso-noi-sztar.htmlGyereksztárból mentor lett Britney Spearshttp://www.life.hu/life/galeria/20121129-fotokon-akkor-es-most-britney-spears-enekesno-az-xfactor-mentora.htmlTeljesen megvadult Britney Spears! Szokatlan külsővel sokkolta a rajongókathttp://www.life.hu/szepulj/20121015-teljesen-megvadul-britney-spears-enekesno-szokatlan-kulsovel-sokkolta-a-rajongokat.htmlBritney Spears többet bulizott volna fiatalabb korábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110912-britney-spears-sajnalja-hogy-nem-bulizott-tobbet-fiatalabb-koraban.htmlDurva vádak: testőre szerint Britney Spears igénytelen és ápolatlanhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110721-britney-spears-igenytelen-es-apolatlan-arulta-el-az-enekesno.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.