fashion week a nap cikke tavasz nadrág minta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén tavasszal a mintás nadrágok fénykorukat élik, legyen az túlméretezett virág- vagy merész geometriai mintás darab. Mivel ez a trend nem fog egyhamar eltűnni, ki kell találnunk, hogyan lehet párosítani egy ilyen nacit a meglévő ruháinkkal. A Life.hu stílustippjei következnek!

Így viseld:

- Az igazán nagy divatőrültek és divatbloggerek tetőtől talpig mintába öltöznek, akár többféle nyomat furcsának tűnő kombinálásával, azonban ez nem feltétlenül áll jól mindenkinek. Mi, hétköznapi emberek jobb, ha egyetlen hangsúlyosabb darabot veszünk fel egyszerre.

- A virágos, geometriai és sálmintát minden korosztály viselheti, az aztékminta inkább a fiataloknak áll jól. Az etnikus minták hárem- vagy bőszárú fazonban pedig kicsit a hippi stílusra hajaznak, úgyhogy ha emellett döntünk, válasszunk inkább szűkszárú fazont.

- Nem mindegy, hogy milyen cipővel párosítjuk a nadrágot. Ha szűkszárú, akkor mehet magas sarkúval, ha bő a nadrág szára, csakis lapos sarkú cipő ajánlott.

. Ha a sötét alapon óriás virágminta mellett döntünk, ugyanazt a sötét színt viseljük felül is, hogy egyensúlyba hozzuk az outfitet. Talán még a cipő is lehet ugyanolyan színű, ebben az esetben a matchy-matchy elfogadható, sőt, kifejezetten jó.

- Ha sálmintás a nadrág, egy egyszerű, szűkebb top a megfelelő választás, nem pedig valami lenge felső. Lehet, hogy az kényelmesebb lenne, de nagy valószínűséggel úgy néznél ki, mintha a pizsamádat viselnéd.

- Ha szélesebb csípővel, nagyobb fenékkel rendelkezel, mindenképpen egy sötétebb alapon vagy hosszában mintás, szűkebb fazonú darabot válassz.

Íme három összeállítás:

Elegáns
A mintás nadrágot párosítsd klasszikus fehér inggel, fekete blézerrel és nude magas sarkúval, hogy megfelelő irodai viselet legyen, de vigyél bele egy kis játékot egy élénk színű táskával.



Hétköznapi
Hétvégén lehetőséged van megmutatni excentrikusabb éned, és a mintás nadrág tökéletesen alkalmas erre. Vegyél hozzá egy nagyobb pulóvert és farmerdzsekit, és a maszkulin hatás kedvéért válassz oxford cipőt.



Parti
Ha szeretnél partiképes lenni a mintás nadrágodban, akkor egy nőies felsővel és egy feltűnő nyaklánccal tökéletes a szett az estére.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressz tesztjét!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.