Várandósan is edz az egykori modell

diéta terhesség babavállalás babavárás Nell McAndrew edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
36 hetesen sem mond le a sportról Nell McAndrew modell, aki elmondása szerint egészen a hetedik hónapig rendszeresen futott. Az orvosok szerint arra nincs bizonyíték, hogy az aktív életmód károsítaná a baba egészségét.

Nell McAndrew már a terhessége előtt is sokat tett a teste karbantartásáért. A rendszeres kocogásról és a súlyemelésről akkor sem mondott le, amikor kiderült, hogy második gyermekét hordja a szíve alatt. A 39 éves exmodell a nyolcadik hónapban jár, és egyszerűen káprázatosan néz ki. A róla készült friss fotókat itt nézheted meg. Saját bevallása szerint a titok az, hogy nem fal kettő helyett: azt eszik, amit megkíván, miközben a kondíciójára is ugyanúgy odafigyel, mint előtte. Úgy véli, hogy a várandós nők többet ártanak a babájuknak, ha elhanyagolják magukat és túlsúlyossá válnak.

Northfoto
Northfoto

"Az üzenetem mindenki számára, aki edzeni akar, és babát vár, az, hogy rajta, csinálja! Ha nem akarsz, az a te döntésed. Amíg valami egészségügyi oka nem lesz, addig ne mondja senki, hogy ne csináljam" - biztatja sorstársait Nell McAndrew. A kismama nem szenved semmilyen terhesség alatti komplikációtól vagy meglévő egészségügyi problémától, éppen ezért saját orvosa beleegyezésével végzi az edzéseket. Terhességének utolsó hónapjában például főként a lába és háta izmainak erősítésére koncentrál, mely nem is árt, hiszen pár hét múlva már a babát cipeli majd.



Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.