felsőtest diéta Jim Carrey filmszerep fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gumiarcú színészt legújabb filmje kedvéért kőkemény diétára fogta a rendező. A sanyargatás befejeződött - le a kalappal a mókamester teljesítménye előtt.

Szigorú diétát kellett követnie az 51 éves Jim Carrey-nek. A finom falatokat az Incredible Burt Wonderstone című, hamarosan a mozikban is látható új produkciója miatt kellett megvonnia a szájától. A filmben ugyanis számtalanszor ledobja a pólóját, kivillantva jól kidolgozott felsőtestét.

Forrás: northphoto
Forrás: northphoto

"A diétázás nem egy vidám hely" - nyilatkozta Jim Carrey a People magazinnak. "Visszatértem. Végre ehetek és boldog vagyok!" - tette hozzá, miközben a hasát dörzsölgette. Azért elismerte, hogy neki is tetszik mostani formája, főleg az, hogy mennyi figyelmet kap emiatt. Szerintünk is megérte!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Jim Carrey levetkőzötthttp://www.life.hu/szorakozz/20130102-jim-carrey-szinesz-levetkozott-a-the-incredible-burt-wonderstone-cimu.htmlKilométer-számlálás: A leghatékonyabb diéta!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130201-az-etelek-csomagolasan-feltuntetett-kaloriaszam-melletti-kilomteterszamlalo-hatekonyabba-teszi-a.htmlÖngyilkos diéta: A féregfogyókúrahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130114-a-feregfogyokura-galandfereg-bejutattatasa-a-szervezetbe-toxikus-az-emberi-szervezet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.