fashion week bőr kritika orrszarvú Beyoncé cipő táska Steven Patrick Morrissey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé tehet az orrszarvúk kihalásáról, ezzel vádolja a sztárt Morrissey. Az állatvédő énekesnek az nem tetszik, hogy kolléganője rajong a különféle egzotikus állatbőrökért. 

Ismét kemény kritikákat kapott Beyoncé. Állatvédő aktivisták igencsak kiakadtak azon, hogy az énekesnő egy méretre szabott Isabel Marant csukát rendelt magának, ami egyebek mellett anakonda-, krokodil- és rájabőrből készült. A sztár ezért jócskán megkapta a magáét: elkényeztetettnek és kegyetlennek kiáltották ki.

Forrás: AFP, http://pmkcustoms.com
Forrás: AFP, http://pmkcustoms.com

Íme a nagyszájú kritikus és a cipőkülönlegesség, amely kiverte a biztosítékot

Az énekes Morrissey, aki az állatjogok heves kampányharcosa, legutóbbi koncertjén egyenesen azt mondta közönségének, hogy Beyoncé hozzájárul az orrszarvúk kihalásához azzal, hogy gyakran olyan táskákat vásárol, amelyek a ritka vad bőréből készülnek. Hozzátette: "az orrszarvú mára többé-kevésbé kihalt, és ez nem a globális felmelegedés, hanem Beyoncé kézitáskája miatt van."

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.